- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
-
hape60
aktív tag
Láma kérdés, kezdő DVD másolótól:
az a gondom, hogy elcsesztem s Decrypterrel a leszedést, nem ISO-t állítottam be,hanem File -t szedett le. Tudom ezt valahogy konvertálni ISO- ba, vagy nem? És ha nem, mivel lehet ebből a file listából DVD másolatot írni? ( Az eredeti DVD nem elérhető ) -
HerrKiss
tag
Igen, kiír valamit, de sajna nem emlékszem rá
A gép és a lemezek otthon vannak, én meg itt a munkahelyemen...
3%-ig (262.000 kB-ig) elmegy, aztán jobboldalt fent jelzi, hogy nem tud olvasni valamit, ugyanúgy, mint egy elrontott írott lemeznél. Valahányszor rápróbál, aztán kiírja a hibaüzit. Valami I/O error, akármi... Holnapra leírom, feltéve persze, ha a ma leszedett progikkal nem boldogulok. Nagy reményeket fűzök a DVDFabDecrypter 2.9.5-höz... Valakinek erről a progiról tapasztalata??? -
HerrKiss
tag
A Rém rendes család 3. évadjáról próbálok egy biztonsági másolatot készíteni, de nem sikerül. A DVDDecrypter 3%-nál, 262 MB lekoppintása után megáll. Elsőre azt hittem, lemez-hiba lesz, de nem valószínű, mert két lemezen ugyanaz a hiba ugyanott (a harmadikat nem is próbáltam már)...
Ötletek? Milyen védelem lehet rajta, és mivel lehet lerántani? -
Lovasy
csendes tag
Kétrétegü dvd-ről szeretném a filmet 2 darab egyrétegüre átirni tömörítés nélkül. Meg lehet ezt oldani ezzel a progival? Ha nem, akkor mivel próbálkozzak? Előre is kösz.
-
riska1982
aktív tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
Thulcandra
senior tag
Szóval akkor az van hogy nyugodjak bele hogy az jó és kész.
Pedig reménykedtem hogy van erre az ellenőrzésre v.mi progi... -
PPeter
addikt
válasz
Thulcandra #26 üzenetére
Ne keverjük az Audio CD-t a DVD-vel. A DVD esetén (legyen az akár DVD-ROM, DVD-Video, ezek keveréke stb.) hibátlanul működő hardverrel (drive, rendszer, memória) nem fordulhat elő, hogy korrupt, eltérő adatot szedsz le. Ha a DVD lemezen annyira hibás egy szektor, hogy a tartalma nem nyerhető ki veszteség nélkül, a másolóprogram hibajelzést ad. Ha két leolvasás, vagy a forrás és a kiírt anyag között eltérés van, az legtöbbször a PC hardveres hibájára (memória, CPU túlhúzás stb.) utal.
-
Thulcandra
senior tag
Hát nemtudom audiot sokat rippeltem, ott több olvasóval és több programmal is előfordult h hibás lett a kapott waw. Persze csak néha, és rerip már okés volt.
Igaz audio cd az más mint a dvd, de itt nem lehet hiba? Egyszerűen tudni szeretném, hogy tényleg azt kaptam ami a DVD -n van, vagy nem. -
erdoke
titán
válasz
Thulcandra #23 üzenetére
Ha nincs hardveres problémád, akkor mitől lenne hibás? Nekem még soha nem volt hibás.
-
erdoke
titán
válasz
Thulcandra #19 üzenetére
Bemountolod Daemon Tools-ba, majd Total Commander: Fájl->Összehasonlítás tartalomra.
Miért akarod ellenőrizni? néha az a jó, ha nem egyezik meg. -
Thulcandra
senior tag
Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de...
Hogyan tudom azt ellenőrizni, hogy a DVD decrypterrel kapott ISO fájl tartalma bitről - bitre megegyezik-e a DVD tartalmával?
DVD decrypteren kívül milyen jó progik vannak még amikkel 2 rltegű (DVD9) lemezeket is le lehet rippelni ISO -ba úgy, hogy az tökéletesen kiírható legyen?
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
erdoke: Múltkor te írtad, hogy megszűnt a DVD Decrypter. Talán lehet, hogy mégsem, bár asszem ez még nem a végleges oldal lesz.
Bővebben: link
Ha már ismertétek ezt az új oldalt, akkor bocs!
[Szerkesztve] -
Derrrick
tag
Ezer bocs a kezdő kérdésért
, bizots már ezerszer megkérdezték, sőt már én is feltettem egyszer a kérdést, de már megint képtelen vagyok rájönni
, hogy hogy tudok a progival DVD-mről biztonsági másolatot készíteni, úgy hogy azt vissza is tudjam nézni a PC-n. Milyen beállítások kellenek hozzá?
Köszönöm előre is. -
Blackmate
őstag
Rövid kerdesem:
Az MDS kiterjesztesü DVD kepfajlokat milyen progival tudom kiirni?
A DVD Decrypter megnyitja. Ki lehet vele irni? Ha jol tudom az ilyen fajlokat az Alcohol 120% kesziti, de az ugy meg fizetös. Jo lesz nekem a Decrypter? -
mr_knight
senior tag
valaki tud válszolni ?
-
mr_knight
senior tag
Az alcoholmeg alapbol 128-mbot vesz le
-
mr_knight
senior tag
Van egy problémám. Van a DVD Decrypter beállításban oan hogy I/O és azon belül hogy BUFFER SIZE ha azt feljebb huzom akkor azt jelenti hogy a MEMORIÁMBOL vesz le plusz MB-t a PUFFER-hez nem szóval az csak jobb nem ????
-
marcee
addikt
válasz
enzo_ferrari #3 üzenetére
Nem szeretem, ha azt írja valaki, hogy ''használd a keresőt'', de én ezt most nem tudom leírni neked, nagyon sok ilyen téma van.
A CCE CinemaCraft Encoder-t rövidítése, -állítólag- a legjobb mpeg2 encoder, elég fapados, de van hozzá BatchCCE front-end. Ja meg drága is nagyon!
Ezzel szemben a DVDshrink nagyon egyszerűen használható, és gyors, de ezt a minőség rovására teszi. Próbáld ki, hogy neked megfelel-e.
Ha nem túl hosszú a film, kb. 1.5óráig, talán nem is kell a képet újrakódolni, csak lehagyni a sallangokat, ezesetben a DVDshrink a legjobb megoldás. -
shift+ő
senior tag
Üdv!
Egyszerű a dolog 2 lépésben megoldható:
1. DVDDecrypterrel felhúzod a lemezt a vinyóra, (mindent jelölj ki)
2. CLoneDVD vagy DVD2One progival tömöríted és kiírod a filmet DVD-r. (néha még tömöríteni sem kell, elég csak az extrákat, felesleges szinkronokat, és felíratokat levenni)
Azért eleinte próbáld ki a dolgot ISO-ban, vagy egy újraírható lemezen. -
marcee
addikt
válasz
enzo_ferrari #1 üzenetére
Ezzel a programmal nem tudod csökkenteni a méretet.
Ha file módban szeded le, akkor kihagyhatsz ugyan stream-eket (stream processing), de akkor meg elvész a menű, ..stb. Ilyenkor még használhatsz reauthorizáló programot.
Nem mondom, hogy használj DVDshrink-et, de megnézheted.
Pinnacle Instant Copy.
DVDecrypter+CCE, no igen, ez mán nehezebb ügy.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
enzo_ferrari
tag
szasztok,
DVD-t szeretnék írni, de ha ezt a progit használom, akkor egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan lehet pl 5,5GB-ből egy DVD-nyit csinálni a menük, vagy a felesleges nyelvek, sub-ok stb kiszűrésével.
Magyarán annyit szeretnék, hogy rámásolnám ezzel a progival vinyóra úgy, hogy kisebb legyen a mérete...
Ha van más hasonló progi ami ugyanilyen gyors és egyszerű akkor azt is megköszönöm...
Üdv
EF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Videós, mozgóképes topik
- Suzuki topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Borderlands 2
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest