Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Hol marad benne egy zárójel? Én nem találkoztam ilyennel eddig. Írj egy példát, melyik csatornán és melyik műsornál, úgy egyszerűbb.
Nem a leírás végén szereplő (n) (c) (g) (r) jelekre gondolsz? Az nem az INI hibája. A WebGrab konfigurációs fájljában ennek kell szerepelnie: <mode>m, n</mode>.Alapvetően megoldható, hogy kiírja, hogy élő, bár én általában tudom, hogy melyik az és melyik nem.
De akkor már a Premier-t is kiírhatom, ha éppen valami filmből az van. Igaz, ez utóbbit elég érdekesen használják a csatornák.Már csak az a kérdés, hogy miként tároljam. Mert bár premiere kapcsoló van az XMLTV-ben, de az csak igen és nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De akkor már a Premier-t is kiírhatom, ha éppen valami filmből az van. Igaz, ez utóbbit elég érdekesen használják a csatornák.