Új hozzászólás Aktív témák
-
micilacko
csendes tag
sziasztok
Tuti volt már téma, de azért megkérdezem..
Én Rendszeresen szoktam felvenni MindigTV-ből ezt-azt HDD-re egy USB-s tunerrel (avermedia)...
A felvételt le tudom játszani sok mindennel, de semmivel sem tudom szerkeszteni...
Mivel lehet ezeket szerkeszteni átkódolás nélkül?
Sajna átkódolni se tudom, bár azt annyira nem is akarnám, de ha nincs más, akkor a minőség érdekében MPEG2-re átkódoló progi is érdekelne.. Régebben a VIDEOREDO-t használtam, nagyon szerettem, de sajna ezekkel a felvételekkel nem bír..Valaki tudja ezeket szerkeszteni??
Elvileg H264-es TS, bár sztem mp4 kiterjesztést ad neki... Semmi sem tudja kezelni.. 1-2 progi elkezdi, de vagy leakad félúton, vagy a kimenő file 0-ás...Köszönöm
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest