- Apple asztali gépek
- NiMH akkumulátor
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rcsi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a keresővel nem jártam sikerrel, így kérdeznék!
Vettem egy Thomson THC301 set top boxot. Mit, és hogyan kell beállítani hogy megtalálja a csatornákat? A régió kiválasztásnál Magyar nincs, de a nyelvet át lehet állítani. Kell rá valami frissítés (ha igen, honnan tudom letölteni?), vagy ez csak így van és kész!? A csatorna keresésnél van egységes beállítás, vagy a szolgáltatót (Digi) kell zaklatnom?
A vendégszobába szeretném, nem kell semmi extra, csak a TV csatornákat hozza. Kipróbáltam a másik TV-nél, (ahol van minden csatorna beépített DVB-C vevővel ellátott TV-n) de ott se talált semmi csatornát, így nem a kábellel lesz a gondom. A TV szolgáltatás Digi kábel, és elvileg ez a cucc elvileg jó a dekódoláshoz (vagy hívják bárminek).Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest