Új hozzászólás Aktív témák
-
b_b1
csendes tag
válasz
Watt25 #17562 üzenetére
Szia!
Dell U2412M a monitor tipusa. DVI és Displayport csatlakozói vannak. A neten talált infó alapján tudja a HDCP-t. A HD boxnak van HDMI kimenete. Azt akartam a monitor Display portjára kötni,csak később szembesültem vele,hogy ahhoz speckó aktív kábel kell, amit aranyáron mérnek. Így lemondtam róla.
Inkább rendeltem helyette ezt a kinai csodát: [link]. Remélem beválik. -
b_b1
csendes tag
Sziasztok!
A monitoromon DIGI kábeltévét szeretnék nézni. Arra gondoltam,hogy bérlek egy HD boxot a digitől és HDMI-n keresztül rákötöm a monitorra. A monitort egyszer rendes számítógépes monitorként használnám (DVI-n csatalkozik a géphez), máskor pedig tévézni. A váltáshoz mindig le kell majd húznom az egyik csatalkozót, vagy hogy működik ez? Bocs a láma kérdésért. Vagy van egyszerűbb megoldás?
Köszönöm:
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged