- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Az erősítő termikus saját zaja csak akkor fontos ha távol van a vételi hely az adótól. Ha viszont közelben van az adótorony, akkor sokkal fontosabb az nonlinearítás (torzítás) és "túlvezérelhetőség". Az ezekből származó felharmonikusok zajt eredményeznek. Ezek a cuccok szerintem közepes adótávolságra lehetnek jók. Akkor működnek ideálisan.
-
csendes
addikt
A Strong tepsi antennával semmi jel nem jött a DVB-T-ről. Nem állítható az erősítés, valószínűleg telítésbe vitte a jelet az analóg adás, de az is lehet, hogy kifogtam egy hibás darabot. Az antennakábelbe dugott gemkapocs sokkal jobb volt, bejött az adás, de nagyon szakadt. A nyakkendős-hálós, szabályozható erősítős szobaantennával viszont megy a DVB-T azóta is, pedig itt 802 MHz-en jön a MUX C.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest