- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
HellGreg #3725 üzenetére
Szia, szerintem azért érthető hogy DVB-S tunert nem raknak a TV-kbe. Ha megnéznéd hogy az emberek hány százaléka használja, akkor nem biztos hogy mindenkivel ki kéne fizetetni a mondjuk plusz 5000 Ft-t érte. A többségnek bőven elég a DVB-T/DVB-C tuner meg mondjuk egy CAM modul csatlakozó. Ha már itt tartunk, sokkal indokoltabb lenne egy külön antenna bemenet a DVB-T tunernek, és ennek a költsége kb 100 ft lenne.
-
Rick4
félisten
válasz
HellGreg #3725 üzenetére
Ja, hát ez ilyen, vagy értesz hozzá, és akkor jó vagy, vagy megszívod. Sajnos minden területén az életnek ez van, vásárolj, és kész. Se a számtech se a műszaki boltokban nincsenek olyan szinten képzett emberek, akik tanácsot, vagy tényekre alapozott véleményt tudnának mondani valamiről, megy a hülyítés ezzel a digitális vétellel is. Valóban tök fölösleges megvenni erre a vételre és ezeknek a műsoroknak a vételére szolgáló eszközt, van jobb, olcsóbban. De mivel kevesen tudnak róla, és nem felkapott dolog, sokan nem is tudnak róla. Pont pár napja csodálkoztam, hogy mi ez a nagy lábrázás a 3 csatiért, sosem tudtam megérteni, de ebből a szemszögből látva valóban eddig senki sem mondta, hogy van jobb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Micro Four Thirds
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest