- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
soveny
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Kösz a leírást!
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)Igen, az ATSC az egyik, amin megrökönyödtem.
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)Várok, hátha lesz jobb is...

Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)