Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
wassermann #2279 üzenetére
Csak azért írtam feltételesen, hogy elképzelhető, hogy HD anyagot nem lehet levenni a boxról, mert itt külön állította valaki, hogy nem. Saját tapasztalatom nincs.
Lehet, hogy túlkombináltam a másolásvédelmet?
Az IPTV boxa az merevlemezes, SD és HD rögzítésre egyaránt jó. Utóbbiból persze rövidebb idejű fér. Már ahol egyáltalán van VDSL, hogy HD is működhessen.
Azt konkrétan olvastam, hogy a rögzített műsor kinyerhető róla egyszerűen lejátszva. Lehet, hogy a HD anyag is. HDMI kimenete mindenesetre van.Ezen túl nem tudom milyen merevlemezes boxok vannak. A kábelesnél az SD biztosan nem az, a HD-t nem tudom milyen, de elképzelhető.
Illetve a műholdas jöhet még szóba. -
asadasad22
őstag
válasz
wassermann #2279 üzenetére
"A DVB-T -nek a felbontáson kívül nincs sok köze a BD-hez (annak pl. a tömörítése is fix MPEG2)"
mármint a DVB-T-nek vagy a BD-nek a tömörítése fix mpeg2? tudtommal egyik sem, sőt, egyre ritkább az mpeg2 mindkettőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest