Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Formaster

addikt

válasz Bozek #18774 üzenetére

Abszolút. A 62-es már gyengébb esőben is eldobja a gyengébb TP-ket, főleg 2-3-at érint a magyarok közül az extra gyenge TP. A Triax 88-as eddig fél év alatt egyszer állt meg 3 percre, masszív mogyoró méretű jégviharban.

A Kathrein komolyabb vihar közben időnként dobálta el a 2 leggyengébb TP-t. De ilyen mértékű viharban a Triax 88-as még simán tartja magát. A csatlakozók kompressziós Cablecon szigetelt csatik, a kábel A++ Kathrein kültéri vezeték, talán a legjobb ami a piacon van most. A beállítás szintén kimaxolva, igaz nem műszerrel.

(#18775) Hieronymus Igazából a kettőre együtt gondoltam, mivel osztásban használom switchel, ezért tovább gyengül a jel és van látható különbség mind erősségben, mint minőségben. A 10% talán nem pontos adat, jobb lenne decibelekben beszélni, de ha azt mondom, hogy a 62 noname a H11823-on 45%-ot, a Kathrein 54-55 és a Triax 62-63%-ot ad, akkor abból látszik, hogy nagyjából itt a méret a meghatározó.

Aláírom, hogy a Triax nem olyan robosztus merevítésű, mint a Kathrein, de mégis tartja magát a viharban, igaz nem háztetőn van, hanem oldalsó falon, ami azért a kereszt szelek ellen véd. Nyilván abban a viharban amibel a Triax már behajolni, ott a Kathrein még csak meg sem rezzenne, de nem tudom megér-e ennyit a felér, mert mint mondtam az utóbbi LNB-vel közel 3-4x-es áron mozog. :R

Új hozzászólás Aktív témák