Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
superg #16913 üzenetére
No, megjött az Alcor box
Igaz is meg nem is, amit írtatok, hogy ennyiért (9e Ft) ne akarjak DVB-C vevőt és rögzítést, MP4 lejátszást.
Nem igaz, mert tudja: veszi az összes csatornát, rögzíti ha akarom, és játszik mp4-et. Az a része viszont igaz, hogy ne akarjak ilyet.
Bajaim:
- M1HD-t néztem, és elsőre feltűnt hogy nem olyan éles a kép, mint a tv beépített vevőjével. Többször cserélgettem a koax kábelt a tv és a box között, hogy meggyőződjek róla. A bal alsó sarokban lévő "híradó" kör szélei pl. recések, pixelesek, tv dekódolójával nézve ennek nyoma sincs.
- gondoltam ok, a tunere ilyen, de ha a médialejátszás jó, akkor maradhat. Hát nem jobb
Egy LG timelapse demo fullhd mp4-et lejátszva iszonyatosan látszik a kockásodás, főleg a ferde éleknél, faágaknál, stb. A videó monitoron nézve tökéletes, mintha mozgó fénykép lenne. Kipróbáltam több formátumot, többfajta kódolással, de mind ilyen. Mintha nem lenne meg a valódi fullhd a hdmi kimeneten, kb 720 upscale-hez tudnám hasonlítani. Lehetséges ilyen? Pedig 1080/50p-re van állítva a box.
- idegesítően kicsik a távon a gombok, pöttyöket kell nyomogatni. Legalább a csatornaváltás és hangerő lehetett volna nagyobb
- fullhd 50p/60p mp4 nem támogatott formátum
Olcsó húsnak iszom a levét...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged