- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
"Csak egy helyre van bedugva a központi antenna?"
A lakásban van egy antennaaljzat, két nyílással, mindkettőbe bedugva egy-egy antennakábel, egyik megy az egyik, másik a másik tévéhez.
"Az sem mind1, hogy közvetlen a TV elé, vagy a bejövő pontra volt téve a leválasztó, és utánna lett szétosztva."
A tévén sosem búgott, csak a gépen. Se a bejövő antennajel aljzatába, se a tunerbe dugva nem oldotta meg a leválasztó.
"A TV hangszóróin lehetett hallani a búgást, vagy külön erősítőre van kötve?"
Ahogy már mondtam, tévén nem lehetett hallani a búgást, csak gépen. Ha vettél fel valamit gépre a tunerrel, azon is rajta volt. A következők voltak az eddigi tapasztalatok egyébként:
- antenna tévébe dugva - nem búg
- antenna videóba dugva, videóból kimenő antennajel tévébe dugva - nem búg
- antenna set top boxba dugva, set top box scarttal tévével összekötve - nem búg
- antenna gép tunerébe dugva - búg
- antenna tévébe dugva, tévéből hangkimenet géppel összekötve - búg
- antenna videóba dugva, videó scarttal gép tunerével összekötve, tévé nincs hozzájuk csatlakoztatva - búg
- antenna set top boxba dugva, set top box scarttal gép tunerével összekötve, tévé nincs hozzájuk csatlakoztatva - búg
- antenna nincs bedugva videóba, videó scarttal gép tunerével összekötve, tévé nincs hozzájuk csatlakoztatva, VHS-t játszok le - nem búg
- antenna nincs bedugva set top boxba, set top box scarttal gép tunerével összekötve, tévé nincs hozzájuk csatlakoztatva, felvett műsort játszok le - nem búgA tunerem egyébként egy új AverMedia AverTV Hybrid Volar HD, USB-s tuner.
De szerintem hagyjuk a dolgot, mert én kísérletezni már nem fogok vele, meg analógon nem is nagyon akarok felvenni, tehát tárgytalan.
---
Közben beszéltem a szolgáltatómmal, és azt mondja, hogy a kártyájukat csak az ő set top boxukba lehet belerakni, függetlent pedig nem adnak. Ha új fajta tévém van, akkor ahhoz adnak másik kártyát, nem azt, amit most használok a boxban, és egy CAM kártyaolvasó modult. Így bármilyen adót foghatok, amire előfizetek. Viszont azt állították, hogy ez saját set top boxszal nem fog működni, de kicsit úgy tűnt, hogy mellébeszélnek, mert többször kérdeztem vissza, és nem a kérdésre válaszoltak. Nekem az a logikus, ha van CAM alzata egy set top boxnak, akkor ugyanúgy kell, hogy tudja kezelni a kártyát, mint egy tévé. Vagy tévedek? Mit javasoltok ezután? Rögzítős tévé, saját box vagy mégis inkább tuner?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest