Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Isti_Pisti

csendes tag

SONY TRV 355E és a mellékelt szoftver.

3 hete vásároltam egy ilyen kamerát. Bíztam benne, hogy majd az analóg felvételeimet házilag tudom digitalizálni, na meg az új anyagokat is CD -n tudom tárolni. A meglepi akkopr ért amikor a kamerán rögzített anyagot nem tudtam a mellékelt USB kábellel letölteni a gépemre. Pár napos szenvedés és többszöri szoftver ujratelepítés után feladtam a harcot. A képet minden esetben letöltötte(..ar minőségban) természetesen hang nélkül.
    Első felindúlásból levelet írtam a Sony Hungária ügyvezetőjének a problémámról. Megbeszélt időpontar elmentem a Sony Hungária Kft. hez és megkértem az illetékes kollégát, hogy mutassa be nekem a szoftver használatát a mellékelt USB kábellel. Kb. 1 órai küszködés után fealdta a harcot és átnyújtott egy Fire Wire kábelt, hogy majd azzal otthon próbálkozzak. A feladatot visszautasítva megpróbálta Ő, hogy ezzel a kábellel műkszik-e a letöltés. Láss csodát, hangot és képet is tökéletesen letöltött. A Fire Wire csatlakozót természetesen ingyen és bérmentve átadta Nekem. Akkor következett a második merénylemet a Sony képviselet ellen: magyar nyelvű használati utasítást( mert ugye minden magyarországon forgalomba hozott termék mellé kell egy ilyet biztosítani) kértem. Csodálkozva közölte velem, hogy a vásárlás helyszínén kellett volna kapnom ilyet, de készségesen adott egy használatit, az illetékes emberke.

Ezt azért írtam le, hogy tanulság legyen a most kamerát vásárolni szándékozóknak ez az eset.

Ugyanis a Sony hozzáállásában az bosszantott fel a legjobban, hogy a használatiban nem volt feltüntetve, hogy Fire Wire kell a filmek letöltéséhez. Miután érdeklődtem, mosolyogva közölték velem, hogy: ''ja meg kell venni a Fire Wire kábelt és azzal működik a letöltés''. A kábel 7 000 Ft.

Új hozzászólás Aktív témák