- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Aktív témák
-
Opredator
csendes tag
Helló mindenki!
Valaki Intel-Asus párti legyen olyan kedves nekem segiteni....Ilyen konfigban van (2*512Mb)1024Mb DDR2es ramom, ami fejenként 533Mhz-es....Az rendben van hogy vannak ilyen optimal, meg hasonlo beallitasok a Biosban, de nemtudom valoban mennyin fut a ramom....Vagy ez ilyenkor magatol ertetodik?
A masik hogy asszem dualban mennek, mert bootolas elött azt irja ki hogy ''PC2-4300 dual channel interleaved''-----Na most itt mint jelent a 4300?Meghogy akkor most Ö dual nem?
Bocs a hulye kerdeseimert, nem volt meg dolgom Asussal...Köszi elöre is...
[Szerkesztve] -
Opredator
csendes tag
Helló tudós emberek!
Most szeretnék venni egy ASUS P5GD2 -es alaplapot, 3.0 Ghz es Intellel, es mivel a deszka Dualos, ugy gondoltam veszek 2 db 512Mb/533 Mhz es DDR2-es ramot....
Eddig jo is, de mikor elmentem láttam, hogy ''kicsit'' a párban teszteltek drágák, ugyhogy néztem nem márkás, es nem párban teszteltet. Valami nagyon durva jött ki igy, de elérhetö áron....
Mit mondotok....Másra oda kell figyelnem? Vagy ha a tesztelésnél mükszik, akkor szarjam le mert mind1, a teljesitménye ugyanaz....
(Márha megy Dualban....)
Aktív témák
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest