-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jaj nehogy komolyan vedd, hogy az a baj, hogy Windows-t használsz......
Én is Windows-zal, konkrétan IIS+FastCGI PHP 5.3-mal meg MySQL-lel használom a Drupal 7-et, és SEMMI bajom vele.
A XAMPP amúgy így összehasonlítva a fenti kombóval szart sem ér, ahogy az EasyPHP sem.
A Microsoft megoldotta a Web Platform Installeren keresztül az összekattintgatós felületet a szerverhez, nem is értem, miért használják olyan kevesen, akiknek Windows-a van. Tapasztalat (!), hogy a Windows-ra ráerőszakolt Apache+PHP jóval lassabb, mint az IIS+PHP. Félreértés ne essék, az Apache egyébként Linux-szerverek alatt nagyon gyors tud lenni, de én már rájöttem, hogy Apache-ot Windows-ra ráhúzni totál felesleges, csak önszívatás, amikor van egy tök egyszerű admin-felület az IIS-hez.Még az eredeti kérdés lehetséges okán gondolkozom, hátha eszembe jut valami.
Egyébként az AJAX-os kommunikáció hibakezelése Drupal esetén szerintem egyelőre egy vicc. Soha nem derül ki az alapvető hibaüzenetből, hogy most akkor mi a szar van. Mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja.........
Esetleg megnézhetnéd F12-vel fejlesztői panelen (vagy Ctrl+Shift+I Opera alatt), hogy mit ír ki az AJAX-os kommunikációnál, akár a Net fülön, akár hátha a konzolra dobott valamit.
==============
(#229) Siriusb :
ne már....... A Windows-fika nagyon régen lejárt lemez, főleg, hogy pl. a webszerver esetén abszolúte nincs alapja, persze ha valaki XAMPP-ot használ Windows-on, az megérdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Lenovo ip 5 Multimédiás "Kis Gamer" Laptop -30% 15,6" Brutál i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest