- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
$last_pos = strpos($variables['content'],'"',$first_pos+8);
Te most itt miket művelsz?Őszintén szólva nem volt nagyon kedvem megérteni a kódot, mert számomra eléggé homály. Mi az a +8?
Miért pont 8?
Egyébként nálad hogy van benne a node title a language switcher block-ban?
Nálam sem annál, sem a Language switcher dropdown blokkjában nincs benne: [link].(#185) Siriusb : ja, ehhez még annyit, hogy ezek szerint a Pathauto elég érdekes dolgokat művelhet, ha egy másik modul csak úgy tönkrevághatja... bár elvileg a Pathauto is biztosít hookokat ahhoz, hogy URL aliast létre tudjon hozni a modult, amennyiben a Pathauto modul megvan, lehet, hogy az vágja tönkre ilyenkor a dolgot, hogy valamelyik modul fosul implementálja az adott hookot. Bár akkor az meg a Pathauto modul hibája, ha ezt az esetet nem kezeli le.
Egyébként nem tudom, mi a véleményetek erről, de én azt tapasztaltam, hogy Drupalnál már a core-ban is sok esetben a hibakezelés eléggé csapnivaló (a modulok fejlesztői meg sokszor átveszik ezt a mentalitást). Miért kell nekem PHP-s warningokon keresztül értesülnöm róla, hogy valami modul hülyeséget csinált?
Van egy olyan érzésem, hogy a Drupal core-ban is esetleges teljesítménybeli okokból nem akartak mindenféle hibát lekezelni, de néha indokolatlannak érzem, hogy megspórolták - szerintem az sem normális, hogy nagyobb hiba elkövetésénél fehér képernyőt észlelsz, aztán debuggoljál, vazze...(#184) SecMan : várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest