Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'drupal.languages' doesn't exist
Mi lehet a gond, drupal localhoston történő telepítés során XAMPPon keresztül, ezt írja ki, miután beállítottam a telepítőben az adatbázist (drupal) és a felhasználónevet: root A nyelvi fájlt a standard - translations mappába bemásoltam.
Az adatbázist előtte phpmyadminben is megcsináltam. Korábban mindig így telepítettem a Drupalt localhostra és semmi baja sem volt.
Most igaz azóta volt egy Windows reinstall, de most nem értem miért nem megy.Próbáltam úgy is, hogy a nyelvi fájlt nem másolom be a translations mappába, ezt követően ugyan azon a részen túl is megy a telepítőbe, de akkor ezt követően ez a hiba üzenet jelenik meg:
Fatal error: Call to undefined function field_attach_load() in C:\xampp\htdocs\drupal\includes\entity.inc on line 321
Mit gondoltok?
Előre is köszönöm az észrevételeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest