Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Na ezt megnézném, erről a videóról piviben jöhetne egy link.
Amúgy én is láttam már más magyar youtubernél aki rendszeresen vágott be légi felvételeket videóiba Budapest közepéről, és ott is nagyon erősen kérdőjeles számomra hogy legálisan készültek-e. Jó, főleg a Duna felől mutatta a partot, vagy a hidakat, szóval itt ténylegesen nem (korábbi évekbeli értelmezés szerint se) lakott terület fölött volt, de azért más kisebb városokban is csinált felvételeket, és nehéz elhinni hogy előre 30 nappal ezeket már tudta intézni (bloggernél azért nehéz elérni hogy 30 napra előre tudja mikor hol fog forgatni).
Próbálkozom megfelelni a szabályoknak én is, tudom hogy sokszor lehetetlen szinte, de itt még keresem a végét: azaz hogy a repülésbiztonsági elemzés mennyire problémás, vagy esetleg költséges. Az biztos, hogy a reptér.hu által kínált ügyintézés ára hobbira nem éri meg. Ha pedig nem tudom elintézni magam ingyé', akkor ez van. Marad az, hogy ahol megoldható, ott úgy készítek a város egyes részeiről, épületeiről videót, hogy a drón ténylegesen ne a lakott terület fölött legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoIP telefonálás
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest