Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixy.kt
újonc
Sziasztok. Nekem lenne olyan problémám a játékkal kapcsolatban hogy nem mindig tölt be ez kb tart 1-2 napig de volt olyan hogy csak 4 napra rá jött be. Honor 7em van és szeretném megkérdezni hogymit tehetnék hogy a játék normálisan működjön?
Előre is köszönöm a segítséget 😃 -
0843
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lett most hogy jelezte hogy valaki rajzolt viszont még se jelenik meg azok között akik rajzoltak... Le is töröltem és vissza még se történt változás... Mi lehet vajon ez a hiba? -
VD
őstag
Másnak is belasult a játék?
Baromi sokat tölt újabban. Kb. 1-2 hete jelentkezett a gond, ha rányomok egy játékra, akkor gyakran 1-1,5 percet homokórázik, mire megjelenik a feladvány. -
gzbotii
nagyúr
Szoval, akkor nem (csak) nallam van a baj. Hat ez igy eleg szomoru
-
válasz
Winner_hun #347 üzenetére
Ezt egyébként nekem is tolja egy ismerősnél (ő megpróbált felvenni, nálam nem jelent meg azóta se)... Valószínűleg fel kéne venni a Zyngával a kapcsolatot...
-
gzbotii
nagyúr
Egyikotoket nem tudlak felvenni, mert at irja, mar tuls sok jatekot jatszik, a masikotokal meg mar van egy jatekom folyamatban, ott viszont a polgari neven szerepel, azt meg nem tudom melyik
-
gzbotii
nagyúr
Valaki meg jatszik? Nosztalgiazni lett kedvem
-
Hujikolp
őstag
Jelentem, több mint fél év alatt, Winner_hun "kollégával" elértük a mai napon a félkerek 500-adik fordulót! Ráadásul mindezt feladvány feladás nélkül.
Sok nehéz feladvány volt, de sikerült mindig megoldanunk a feladatokat.Kívánok másoknak is kitartó és hosszú játszmákat! ヅ
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Srácok! Valakinek lenne kedve 3-as szavakkal Coint gyűjteni egymásnak?
-
VD
őstag
válasz
Winner_hun #336 üzenetére
Semmi gond, megoldódott!
-
VD
őstag
Köszönöm!
-
Hujikolp
őstag
Aki ma belép, kap 25 tallért :-)
És decemberben lesz sok akció!
-
Winner_hun
félisten
No talán sikerül megint egy kicsit aktívabb lenni. 2 jelvény megszerezve, van még hátra jónéhány..
-
Winner_hun
félisten
válasz
Dictator^ #326 üzenetére
Nálam is volt olyan aki szinte csak leírta a megoldást. Egy idő után meguntam aztán kinyomtam, nulláztam a pontjainkat és megírtam neki hogy ez nem erről szól. Egy ideig rajzolt aztán abbahagyta... amúgy nagy ritkán én is leírom (sietek, több kör óta nem ad értelmes, rajzolható szót) de nem jellemző.
-
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun #325 üzenetére
Néztem a HD2-höz pen-t, hát ez a 4500-5500 Ft-s ár elég durva, Ebayről meg 1$... free shippingel..
Esetleg valaki tud HTC HD2-höz Pen-t?Ma viszont volt, a 3 rajzunk után elkezdte leírni a megoldást...
-
Dictator^
veterán
És valóban, köszi
Nem gondoltam, hogy lesz olyan alkalmazás androidra (még új a rendszer nekem) amin valóban felröhögök majd
Hát este sikerült!Viszont amit láttam, vannak nagyon jól rajzoló emberékék. A minap egy tavi hattyút rajzoltak, nagyon szépen, mintha pennel lenne (gondolom tabletről lehetett).
-
Dictator^
veterán
Gyá, végre idetaláltam
Kérdés, amikor kapom a random embereket playnél, és állandóan their move van, azzal mivan? Nem lehet törölni? Mert kb 6 embernél már több 10 órája ez van. -
r4z
nagyúr
Karma, megörökítenéd majd azt a jeges képet, amit rajzoltam? Elfelejtettem screenshotot csinálni róla, pedig szerintem jól sikerült
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Becsatlakoznék én is, aki új játékostársat keres, vegyen fel bátran, ugyanez a nevem. Előre szólok, sokszor google fordítót használok, nem valami perfect az angolom, és bénán is rajzolok
-
RootRulez
félisten
Nekem néhány frissítés óta sűrűbben akadozik, mint eddig..
Ezelőtt is megakadt egyszer egyszer, de manapság sűrűbben teszi.
Motorola DEFY + CM7 van...
Főleg akkor, amikor rajzolja a csillagokat és előjön a továbbmenő gomb.
-
-
VD
őstag
Megvan az első jelvényem!!!
Adott egy képet, meg annyiszor 10 aranyat, ahány szó volt benne. -
VD
őstag
válasz
Winner_hun #303 üzenetére
Persze, mindjárt!
-
VD
őstag
válasz
Winner_hun #301 üzenetére
Azért Én értékelem az igyekezetedet!
-
Winner_hun
félisten
Frissült a játék, erre minden éremnél ott van hogy milyen szó kell hozzá, csak szürkén, ami megvan az meg zöld. Pfff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest