Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Televan74

nagyúr

Ez már nem rpg, hanem inkább akció kaland. Látszik is a párbeszédek könnyedségén. Nincsenek súlyos döntések, de nem is kell. Látvány világa nekem nagyon tetszik.
    LMBTQ meg minden hasonló játékban lesz majd ahol a társakkal lehet viszonyod, könnyebb megírni így a szövegeket.
    Woke nem zavar, én ebben elfogadó vagyok lehet nekem néger elf is. Sok embert ez megbotránkoztat.
    Én az új Mass Effectől sem várok ,se többet, se kevesebbet. Sokak számára sajnos ez lesz a új trend. Sokan meg pont ezért kedvelik.
    A BG3 -ban van 1200 óra feletti játék időm, na itt nem lesz annyi. Szeretem ezt a stílust is, biztos már kezdek öreg lenni.
    Egy két alakalommal még biztos végig játszom más típusú karakterekkel, de akkor már csak gyorsan lapozom a párbeszédeket. Utána biztos nem veszem el egy darabig újbóli végig játszás miatt.
    Van néhány mellék küldetés ami csak az idő húzására van, semmi szerepe nincs a végjátékban.

Új hozzászólás Aktív témák