Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Ez már nem rpg, hanem inkább akció kaland. Látszik is a párbeszédek könnyedségén. Nincsenek súlyos döntések, de nem is kell. Látvány világa nekem nagyon tetszik.
LMBTQ meg minden hasonló játékban lesz majd ahol a társakkal lehet viszonyod, könnyebb megírni így a szövegeket.
Woke nem zavar, én ebben elfogadó vagyok lehet nekem néger elf is. Sok embert ez megbotránkoztat.
Én az új Mass Effectől sem várok ,se többet, se kevesebbet. Sokak számára sajnos ez lesz a új trend. Sokan meg pont ezért kedvelik.
A BG3 -ban van 1200 óra feletti játék időm, na itt nem lesz annyi. Szeretem ezt a stílust is, biztos már kezdek öreg lenni.
Egy két alakalommal még biztos végig játszom más típusú karakterekkel, de akkor már csak gyorsan lapozom a párbeszédeket. Utána biztos nem veszem el egy darabig újbóli végig játszás miatt.
Van néhány mellék küldetés ami csak az idő húzására van, semmi szerepe nincs a végjátékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" 4K+ OLED érintők i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest