- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Nekem az elsők C64-es cuccok voltak, na ott nagyon ritka volt a térkép, pedig "belefér", hiszen nem nagy algoritmus térképet kirajzolni. Ez korai PC-s időkre is valahogy átöröklődött, úgy tűnik. Amúgy a térkép felfedezés, azaz hogy csak azt látod ahol voltál, az rendben van, de az, hogy én is firkáljam... minek? Kihívás nincs benne, monoton feladatokra meg ott számítógép... azért találták ki. Nem értettem én ezt soha...
Stonekeep-ben volt jóféle térkép, ja. A csatarendszerét cseszték el... talán ezért is tettem le (majd dobálok mindenkit az invertorimból... izgalmas
). Kár érte, pedig mennyi maskarába öltözött embert digitalizáltak meg ilyenek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- További aktív témák...
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Kár érte, pedig mennyi maskarába öltözött embert digitalizáltak meg ilyenek.