Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
hallod meg kellett néznem, hogy szopatsz-e vagy sem, de az egy darab IMG file
esetleg ha méltóztatnál spammelés helyett pár kalóriát elégetni az agyadban, rájöhetnél, hogy az egy nyomorult darabolt 7-zip tömörített állományhogy miért így? mert az EREDETIT kérték tőlem, evvan
igen bunkó vagyok meg menjek a picsába de azért az én idegeimnek is van tűrőképessége és igen alacsony
bűnlistád:
hirdetés szakmai topicban
duplázás triplázás
érdekelne, én elfogadom nem igénylem de minden csak nem kéremszépen
utána meg egy ilyen blődség gááááá"A 3 filet letöltöttem [link] és egyesítettem, majd kicsomagoltam.
Ezek után a PhoenixSuit (van magyar) programmal beolvastam az IMG file-t és a szokásos "hang fel" lenyomva -> USB bedugva -> Power nyomogatva -> "hang fel" elengedve módon indítottam a tabletet. Az eszközkezelőbe az USB eszközök között megjelent a "... vid-1f3a-pid-efe8" eszköz. (Ha unknown akkor nem fog menni. Ekkor vagy a driver nincs fent vagy nem kikapcsolt tablettel áltál neki a műveletnek. Kikapcsolhatod, ha 10 másodpercig nyomva tartod a Power gombot)
A letöltés elkezdődött és mintegy 3 perc múlva fent is volt az új rendszer. (Android 4.0.4)
Kamera, Wifi, Böngészés, Hang, Videólejátszás megy. Eddig rosszul működő dologgal nem találkoztam.
Ezek után már el lehet játszani a CWM-al is aki akar."
innen van viszont ezek alapján az csak ICS
ami meglepő mivel rev03, na mindegy, próbálok túrni 4.2.2-t, a Gingsz az tuti az és CWM-ből rakható felde a readme is ott volt
1-2 napon belül fogok reflashelni én is egyet, de egyszerűen nem tudom mit vársz, csináljam meg helyetted? Mert gondolkozni helyetted azt nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest