Új hozzászólás Aktív témák

• xuldar

addikt

válasz PitbullStyle #16616 üzenetére

Tegnap este nem volt időm nézni a meccseket, így most néztem meg a sorrendet. Mit mondjak, nagyon meglepett a VG 6. helye és a lower bracketbeli indulása. Főleg, hogy ilyen Ehome-ok meg CDEC-ek előzték meg. Az EG 1. helye papírforma, még a Secret 2. helye is belefért. A Na'Vitól azért többre számítottam az utolsó helynél, legalább egy 6. helyet vártam volna tőlük.

A Main eventen a VG biztosan kiejti a Na'Vi-t, így Xbox álma, hogy megnyerik a TI5-öt, nem fog teljesülni. Mondjuk az utóbbi idők eseményei után az is szép eredmény, hogy egy pár hetes rosterrel bejutottak a legjobb 16-ba, ami azért nem rossz eredmény.

Az upper bracketben valószuínűleg csak a Secret vagy az EG tudja lowerbe kényszeríteni az LGD-t, bár az Empire-nek is vannak jó napjai.

A csoportok alapján Secret, EG, LGD lesz az első 3, a sorrend talán már nem csak a tudáson és erőn, hanem a szerencsén is múlni fog.

la_cc: Mármint milyen csoportmeccsen? Tavaly nem voltak csoportmeccsek, a main eventen is csak 8 csapat indult. Idén sokkal több meccs volt/van.

Új hozzászólás Aktív témák