- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megoldható valahogy, hogy egy gépről lehessen bootolni freedost , windowst és linuxot?
Természetesen legacy módban ...
Azt már kifilóztam, hogy ha az első primary partícióba telepítem a freedost , akkor az bootolható, de ha mögé telepítek egy win10-est akkor a winnyóz az első saját 500 megás partíciója helyett a fereedos partíciót sajátítja ki és ezzel elbaxxa a freedost.
Működne-e, ha Gparteddel csinálok előre egy mondjuk Ext4-es partíciót, amit a winnyóz nem tud megtámadni, majd mögé lepítem a win10-est a maga két partíciójával. Ezután a freedos fdiskjével törlöm az első Ext4-es partíciót és ide megcsinálom az első partícióba a freedos C:-jét és ide telepítem a freedost. Ezután az UBI telepítővel a maradékot megcsinálom extendednek és bele pakolom a / partciót és a swap partíciót logikaiként és a Grub 2 a /dev/sda -ra kerülne. Végül is a linux boot managerét használnám.
???????
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest