Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen széket vegyek?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Persze, en is ugy gondolom, hogy a SP-n legyen a hangsuly, de az 50 dolcsimert szeretnek parszaz orat kapni, nem csak max 13-at (oke, legyen 30, ha vegigtolom haromszor), de en nagyon varom a Multit is, en csipazom a FPS multikat, beleszerettem kozben a SW: BF-be, Titanfallba, es a Doom is jol nez ki, ugyhogy remelem oda fog baszni a multi is es abban is biztos vagyok, hogy nem megy semmi az SP rovasara.
Mindegy, nekem a UPS hozza a megjelenes delelottjen, ugyhogy megprobalom objektivan osszefoglalni a ~13 ora utan, meg egy kis multi utan, hogy mit gondolok.
Amit eddig a trailerekben lattam, azokat csipaztam, no 60fps-el meg nem jatszottam konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Horgász topik
- Formula-1
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Építő/felújító topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest