- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gamepad
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Unit testingről már leszoktam. Ha nagy mozgások vannak a kódbázisban, akkor tarthatatlan, hogy állandóan újra kell írni a teszteket, egyébként is 2-3x annyi munka, mint simán lekódolni, aztán debuggolni. Nekem leginkább a BDD jött be és integrációs teszteket írok. Az is lefedi a nagyját, vagy legalább a gyakori eseteket. Most mondjuk Wordpress plugin készítést gyakorlok, ennél a gyakorlásnál csak manuálisan tesztelek, debuggolok, és így is jó. Régen még azt mondtam, hogy minden projekthez kellenek automatizált tesztek, most már nem vagyok annyira meggyőződve róla. Kis projekteknél szinte mindegy, ha az embernek van kellő tapasztalata, közepeseknél kezd kijönni a hátránya a tesztek hiányának, nagyokhoz látom értelmét. A közepeseknél is inkább úgy csinálom, hogy bizonyos részeket tesztelek, amik kritikusak pl. biztonság, vagy a domain modelt igen, de a prezentációt nem. Amivel még régebben szórakoztam azok az e2e tesztek. Azok se rosszak annyira, de jóval több idő és kényelmetlenebb írni és futtatni őket. Teszteléshez én ezt szerettem: [link], de már nagyon régen olvastam, és hát van vagy ezer jó könyv a témában. DI-ről nem olvastam még külön könyvet, azt esetleg megnézem, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Le Mans Ultimate
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest