- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Unit testingről már leszoktam. Ha nagy mozgások vannak a kódbázisban, akkor tarthatatlan, hogy állandóan újra kell írni a teszteket, egyébként is 2-3x annyi munka, mint simán lekódolni, aztán debuggolni. Nekem leginkább a BDD jött be és integrációs teszteket írok. Az is lefedi a nagyját, vagy legalább a gyakori eseteket. Most mondjuk Wordpress plugin készítést gyakorlok, ennél a gyakorlásnál csak manuálisan tesztelek, debuggolok, és így is jó. Régen még azt mondtam, hogy minden projekthez kellenek automatizált tesztek, most már nem vagyok annyira meggyőződve róla. Kis projekteknél szinte mindegy, ha az embernek van kellő tapasztalata, közepeseknél kezd kijönni a hátránya a tesztek hiányának, nagyokhoz látom értelmét. A közepeseknél is inkább úgy csinálom, hogy bizonyos részeket tesztelek, amik kritikusak pl. biztonság, vagy a domain modelt igen, de a prezentációt nem. Amivel még régebben szórakoztam azok az e2e tesztek. Azok se rosszak annyira, de jóval több idő és kényelmetlenebb írni és futtatni őket. Teszteléshez én ezt szerettem: [link], de már nagyon régen olvastam, és hát van vagy ezer jó könyv a témában. DI-ről nem olvastam még külön könyvet, azt esetleg megnézem, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Sorozatok
- További aktív témák...
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest