- Hobby elektronika
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autóhifi
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Unit testingről már leszoktam. Ha nagy mozgások vannak a kódbázisban, akkor tarthatatlan, hogy állandóan újra kell írni a teszteket, egyébként is 2-3x annyi munka, mint simán lekódolni, aztán debuggolni. Nekem leginkább a BDD jött be és integrációs teszteket írok. Az is lefedi a nagyját, vagy legalább a gyakori eseteket. Most mondjuk Wordpress plugin készítést gyakorlok, ennél a gyakorlásnál csak manuálisan tesztelek, debuggolok, és így is jó. Régen még azt mondtam, hogy minden projekthez kellenek automatizált tesztek, most már nem vagyok annyira meggyőződve róla. Kis projekteknél szinte mindegy, ha az embernek van kellő tapasztalata, közepeseknél kezd kijönni a hátránya a tesztek hiányának, nagyokhoz látom értelmét. A közepeseknél is inkább úgy csinálom, hogy bizonyos részeket tesztelek, amik kritikusak pl. biztonság, vagy a domain modelt igen, de a prezentációt nem. Amivel még régebben szórakoztam azok az e2e tesztek. Azok se rosszak annyira, de jóval több idő és kényelmetlenebb írni és futtatni őket. Teszteléshez én ezt szerettem: [link], de már nagyon régen olvastam, és hát van vagy ezer jó könyv a témában. DI-ről nem olvastam még külön könyvet, azt esetleg megnézem, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby elektronika
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Revolut
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung S21+
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest