Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Unit testingről már leszoktam. Ha nagy mozgások vannak a kódbázisban, akkor tarthatatlan, hogy állandóan újra kell írni a teszteket, egyébként is 2-3x annyi munka, mint simán lekódolni, aztán debuggolni. Nekem leginkább a BDD jött be és integrációs teszteket írok. Az is lefedi a nagyját, vagy legalább a gyakori eseteket. Most mondjuk Wordpress plugin készítést gyakorlok, ennél a gyakorlásnál csak manuálisan tesztelek, debuggolok, és így is jó. Régen még azt mondtam, hogy minden projekthez kellenek automatizált tesztek, most már nem vagyok annyira meggyőződve róla. Kis projekteknél szinte mindegy, ha az embernek van kellő tapasztalata, közepeseknél kezd kijönni a hátránya a tesztek hiányának, nagyokhoz látom értelmét. A közepeseknél is inkább úgy csinálom, hogy bizonyos részeket tesztelek, amik kritikusak pl. biztonság, vagy a domain modelt igen, de a prezentációt nem. Amivel még régebben szórakoztam azok az e2e tesztek. Azok se rosszak annyira, de jóval több idő és kényelmetlenebb írni és futtatni őket. Teszteléshez én ezt szerettem: [link], de már nagyon régen olvastam, és hát van vagy ezer jó könyv a témában. DI-ről nem olvastam még külön könyvet, azt esetleg megnézem, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs