- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
kocsonya
tag
válasz
Fifthelement #1 üzenetére
Hali!
http://dolby.custhelp.com/cgi-bin/dolby.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=*N3Pr87h&p_lva=&p_faqid=136&p_created=1015027785&p_sp=cF9zcmNoPSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NzQmcF9wYWdlPTE*&p_li=
Csak ra kell keresni!:) -
kocsonya
tag
válasz
Hali!
www.dolby.com
Knowledgebase
Csak ra kell keresni!:)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hyperion
senior tag
válasz
A helyzet az, hogy a prologic2 sztereóban szólaltatja meg a surround hangszórókat mig a sima prologic ezt monóban teszi..Igy elméletileg 5.1 csatornás hangzást élvezhetsz dpl2-ben míg dpl-ben csak 4.1-et...
Bár ez csak egy imitált 5.1 közel sem olyan jó minőség mint egy DD, vagy DTS hangzás...Ha most akarsz vásárolni házimozit, akkor szerintem tegyél le a video cd nézegetésről..arra bőven elég lenne a tv beépített hangsugárzója... -
Fifthelement
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy ide írok,de sehol máshol nem kaptam választ a kérdésemre.Ti pedig biztosan tudjátok:DD
Szóval egy olyan kérdéssel fordulok,hozzátok,ami után már régóta kutakodom kisebb-nagyobb sikerrel:
A kérdés egyszerű: Mi a különbség a címben említett Dolby Pro Logic és Dolby Pro Logic 2 között? Mint írtam,nagyjából már utánna jártam a témának,de nem kaptam sehol 1értelmű választ.
Azt tudom,hogy a Pro Logic 1: 4 csatornás és frekvenciában is van különbség a Pro Logic 2 -höz képest,de hallottam már olyan válaszokat is, hogy az 1-esnél a hátsó hangfalak MONO-ban szólnak,ellnben a másikkal,ahol sztereóban...:F
Hangzásban nagyon nagy a különbség?
Egyébként azért lenne fontos tudnom,mert rengeteg SVCD-t néz(nék)ek és éppen Házi mozi vásárlása előtt állok. Szóval kiváncsi lennék a hangzásra.
Ha valaki tudna nekem segíteni,az nagyon jó lenne. Válaszotokat előre is köszönöm. Balázs
Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Raspberry Pi
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest