- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
gery2123 #1249 üzenetére
Köszi! Most így megy: OMV alatt docker, abban a HA. Kipróbáltam most pendrivról a fullos verziót, de így meg nem tudok samba megosztást csinálni, se dlna-t. Meg ugye torrent is kellene, talán lehet valahogyan, ez tökéletes megoldás lenne.
Jelenleg vagy fullos HA smb meg torrent nélkül, vagy fapados HA és akkor ott van az omv mellette, meg a qbit is.
Próbáltam OMV-ben a KVM virtualizációt, néha működik, de inkább nem
Már azon is gondolkodtam, hogy a windózos gépemre virtualizálok mindent, oda felmenne a fullos HA, itt csak az a bibi, hogy még sose próbáltam, plusz a nagy gépem menne állandóan nagy fogyasztással.
-
haddent
addikt
válasz
gery2123 #833 üzenetére
Hát az a helyzet, hogy elég konkrét a linkelt oldal, de akkor magyarul, még velősebben amit pl. én szoktam:
Legtöbb esetben elég a
depends_on:
- cucc_neve_a_composebanEkkor először azt indítja el, majd csak utána azt amiben szerepel a depends_on.
Ha ez nem elég, mert pl hiába indítja el előbb, lassú mint a szar, pl elasticsearch meg minden java -s botrány ilyen sokszor, akkor még letöltöd ezt [link] (wait-for-it.sh, ott van a linkelt oldaon is), volumes: -ben ./wait-for-it.sh:/wait-for-it.sh és entrypoint: ["/wait-for-it.sh", "masik-container-neve:portja", "--", "jelenlegi-container-gyari-entrypointja"]Még konkrétabb példa nálam a graylog:
graylog:
... blabla...
depends_on:
- mongo
- elasticsearch
ports:
- 9009:9000
- 514:514
- 514:514/udp
- 515:515
- 515:515/udp
entrypoint: ["/wait-for-it.sh", "elasticsearch:9200", "--", "tini", "--", "/docker-entrypoint.sh"]A tini -- /docker-entrypoint.sh az már a gyári entrypoint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest