- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
dattis
tag
HI!
Gőzöm nincs róla, hogy hogy lehetne manimulálni, kijátszani ezt a DMA-s dolgot. Köszönjük meg Billy Boynak. -
JC
tag
Nekem a következő problémám van: a CD irómnál nem tudom bekapcsolni a DMA-t. A CD íróm SS, a vinyóm PM, DVD olvasó PS, a rack SM. A többi cucc DMA 2-n megy. Meg lehet oldani, hogya a CD író is használja a DMA-t.
Az én gépemen is XP Prof fut. -
dattis
tag
Hi!
Úgy értem, hogy a CD-rom hiába támogatja az UDMA mode5-öt, akkor sem fog csak MW DMA módban menni. Ha megfigyelted ME-ben nem volt ilyen. Bakattintottan, hogy DMA és kész. Ez az egy dolog miatt nagyon nagy feketepontot kap a MS. Én a helyükben azt csináltam volna, hogy felhívam volna a figylmet esetleges instabilitásokra DMA esetén és mindenki döntsön saját belátása szerint.
Lényeg: nyugodj meg, hogy nem megy UDMA módban, jó a CD-romot -
dattis
tag
XP alatt, ha be van kapcsolva a DMA bizonyos eszközöknél az okozhat instabilitást. Ezért van az, hogy némelyik eszköz nem hajlandó, csak multiword DMD-ban műkszeni.
bővebben: http://www.microsoft.com/hwdev/tech/storage/IDE-DMA.asp -
Dalai Láma
őstag
Ez igen érdekes, mert nekem is ilyesmi vinyóm van, csak az 4 gigás, és van DMA, be is lehet kapcsolni. Ha nekem van, neked is kell, hogy legyen!
biosban talán lehet valamit utánanézni.
De miért nem lehet beállítani nálad? Bár nálam win98SE van, de ennek nem kéne befolyásolnia. Így látatlanba meg elég nehéz megmondani a dolgokat! -
Vaze
őstag
sajna en nemertek az ilyen dolgokhoz:((
-
Vaze
őstag
Cane pontosan hol lehet letolteni ezt a sebesegmero programot?
-
Shim
őstag
Hát éppen ez az. Akkor mé van ott vmi másik választási lehetőség (PIO) is, ha ott van: ''ha rendelkezésre áll akkor DMA''. Mer ha ugye van lehetsőgé a vinyódnak DMAra akkor mér akarnád (akár elviekben is) átkapcsolni, direkte PIOra?
Vagyis másképpen fogalmazva: Mé van ott a PIO -
Vaze
őstag
szoval ez nekem jolvan belove?
Elsodleges:Primary Channel
Masodlagos:Secondary Channel
Sis Pci Ide vezerlo:0. PCI-busz, 0. eszköz, 1. funkció -
Vaze
őstag
azthiszem hogy nemjar hatranyal csak elonyel de nembiztos...
-
Shim
őstag
Jár vmilyen hátrányokkal, hogy ha bekapcsolom a DMAt? Kifejtem részletesebben a kérdésem ha vkinek nem fekszik:)
-
Vaze
őstag
Elsodleges ide csatorna:Primary Channel
Masodlagos:Secondary Channel
Sis Pci Ide vezerlo:0. PCI-busz, 0. eszköz, 1. funkció
ez igy jo? -
PeliScan
addikt
Nah, hogy így megoldódott, egy kicsit off:
Egy elég régi, több mint 3éves Seagate Medalist 6,4GB ATA33 támogatja a DMAt? Mert beállítani nem lehet... :( -
Vaze
őstag
bocsi amugy johelyre csinaltam a Topicomat?:-)
-
Vaze
őstag
Udv mindenkinek!!
volna egy par megvalaszolatlan kerdesem!
1:hol lehet bekapcsolni a DMA-t?
2:mikor ujrateszed az xp-t alpbol nincsbekapcsolva a DMA?
eloreis koszi a valaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest