Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
lócitrom #177 üzenetére
Ez van, kipróbáltam több telefonnal is.. De mondjuk azért lenne jó ha rá lehetne másolni a sim-re mert ha behal a telefonom, akkor az új telefonba ne kelljen manuál beírni... mert bár le van mentve PC-re is de nem biztos hogy ugyanolyan márkájú telefont vennék, amihez meg ugye nem lenne jó az a szoftver ami lementette a számokat...
Amúgy már a 2003-as vodás simem is 250 számot tudott.. meg az előző, behalt djuice-os sim is tudta, de ez meg nem, csak 21-et ;P
-
törölt tag
válasz
lócitrom #122 üzenetére
Igen, a feltüntetett internettarifák kedvezőek, sak szerintem nem azt használják.
Egyszer balhéztam is velük, aminek az lett a vége, hogy küldtek egy számlarészletezőt. Persze abból semmit sem lehetett kivenni...
Ja tényleg, ezért pártoltam át egy éve Tréhez... Mert akkor úgy volt, hogy lecsórtak pár kilobájtért kb 1500Ft-ot, utána másnap feltöltöttem, és még onnan is úgy utólag kb 1000-ret... -
törölt tag
válasz
lócitrom #120 üzenetére
Na ja, pannonnál a net adatforgalom számítása mindig is nagyon érdekes volt...
Ha nincs NET csomagod, akkor jobb, ha instant letiltod, mert iylen már vele mis volt többször...Amúgy én pl azért is jöttem át, mert 500Ft 100MB net, és ez nagyon kedvező.
Főleg a 700Ft 40MB trés csomag után. Ráadásul ugyanezért fél éve még 1400-at fizettem! -
törölt tag
Erre most inkább nem válaszolok, mert a szomszédos topikban már rendesen felqrtak.
Inkább arra kérnék mindenkit, hogy fikázással a szomszédos topikba tessék átmenni, mert itt a szolgáltatással kapcsolatos dolgoknak kéne szerepelni!
Egy kérdés: Most Panonn praktikumról váltottam reload basic-re, onnan viszont hogy tudnék váltani kártyás 29 tarifacsomagra? Mert a pannon ügyfélszolgálata ugyebár itt leteszi, djuice-nál meg nem találok iylen menüpontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest