Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Bocsánat, tévedtem ....
Az Allianz is kínál biztosítást, de valamiért nem a lakossági, hanem az üzleti résznél szerepel csak. Viszont, nagy kár volt, hogy észrevettem, mert így véletlenül se egyértelmű semmi, ugyanis itt az alsó súlyhatár 0,25kg.
Most akkor mi van??
A törvény betartása mellet ha ott nézi csak meg valaki mondjuk az épített vagy Tello gépre, akkor jogosan repül(ne) biztosítás nélkül és ha számonkérik, elég megmutatni a biztosító weblapját? .... Persze, tudom, a való életben ez senkit nem fog érdekelni, mert egyszerű állampolgárként nekünk jobban kell ismernünk a törvényt/rendeletet/szabályozást, mint pl egy biztosítónak. Mi csak repülni akarunk, nem jogász képzsen részt venni.
(u.i.: A jogász dolog nem azoknak szól, akik itt segíteni akarnak, hanem anagy okosoknak, akik nem bírnak megugrani egy egységes dolgot, de a nem betartását szankcionálják)
-
MlbMatic
tag
250g alatt játék, ez van jelenleg Magyarországon, A JÁTÉK PEDIG NINCS SZABÁLYOZVA,,,
http://www.repulestudomany.hu/tdk/2018_Sonnewend_Gyula_TDK.pdf
Ez pedig az EU-s lesz, ha lesz meg ha igy lesz
https://www.hwsw.hu/hirek/60784/dron-szabalyozas-eu-rendelet.html
szóval szerintem nem jól tudod, de ez egy igen ingovanyos szabályozattlan terület az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest