Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tirszin

senior tag

válasz twine #3569 üzenetére

"Azért ez a "pár kis b@sz" egy eléggé kicsi és zárt helyen van összezsúfolva, a processzorral, ami dolgozik...."
    Az rendben van, ha használod, akkor van energiaigénye és hőleadása is az elektronikájának.
    De én azt írtam, ha fel sem szállsz vele vagy éppen csak sport módban használod. Akkor miért "pörög" feleslegesen pl. a képfeldolgozó védelmi elektronikája.
    Mivel ez a cucc nem a konnektorból, hanem akkumulátorról működik, ha én belekezdek egy ilyen eszköz tervezésébe, az lenne az egyik első szempont, hogy azokban a módokban, ahol úgysincs haszna, leveszem a tápellátást azokról a komponensekről, amire nincs szükség. De az a minimum, hogy idle módban járatom őket. Levéve ezzel az akkumulátorról a felesleges terhelést, mert a lebegés eleve nem picit ró rá.
    Ha már itt tartunk, az nem furcsa senkinek, hogy a Mavic 2-nek még a távirányítójában is aktív hűtés van? Ott azért már nincsenek azok a sokak szemében csoda védelmi elektronikáik. :) És annak nem kell annyira könnyűnek sem lennie. A távirányítót pláne illett volna passzívra csinálniuk. Nincs óriási adóteljesítménye, stb-stb.
    Amikor először bekapcsoltam, ezek láttán nekem azért elszálltak az illúzióim a céggel kapcsolatban, azért nem akkora spillerek, amennyire a köztudatban az van.

Új hozzászólás Aktív témák