Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
"Azért ez a "pár kis b@sz" egy eléggé kicsi és zárt helyen van összezsúfolva, a processzorral, ami dolgozik...."
Az rendben van, ha használod, akkor van energiaigénye és hőleadása is az elektronikájának.
De én azt írtam, ha fel sem szállsz vele vagy éppen csak sport módban használod. Akkor miért "pörög" feleslegesen pl. a képfeldolgozó védelmi elektronikája.
Mivel ez a cucc nem a konnektorból, hanem akkumulátorról működik, ha én belekezdek egy ilyen eszköz tervezésébe, az lenne az egyik első szempont, hogy azokban a módokban, ahol úgysincs haszna, leveszem a tápellátást azokról a komponensekről, amire nincs szükség. De az a minimum, hogy idle módban járatom őket. Levéve ezzel az akkumulátorról a felesleges terhelést, mert a lebegés eleve nem picit ró rá.
Ha már itt tartunk, az nem furcsa senkinek, hogy a Mavic 2-nek még a távirányítójában is aktív hűtés van? Ott azért már nincsenek azok a sokak szemében csoda védelmi elektronikáik.
És annak nem kell annyira könnyűnek sem lennie. A távirányítót pláne illett volna passzívra csinálniuk. Nincs óriási adóteljesítménye, stb-stb.
Amikor először bekapcsoltam, ezek láttán nekem azért elszálltak az illúzióim a céggel kapcsolatban, azért nem akkora spillerek, amennyire a köztudatban az van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És annak nem kell annyira könnyűnek sem lennie. A távirányítót pláne illett volna passzívra csinálniuk. Nincs óriási adóteljesítménye, stb-stb.