- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
JC
tag
Az alábbi problémára várom a segítségeteket.
Aver Studio TV kártyával rögzitett filmet szoktam tömöriteni, és bajom van a hanggal. A filmet MPEG2 formátumba rögzitem (a kártya csak az MPEG1 és 2 formátumot tudja) , de mivel vágni is szoktam a VirtualDub programot használom. Visziont a vágás miatt át kell konvertálnom MPEG1 formátumba, erre a TMPGenc progit használom. A végeredményt AVI formátumba mentem ki a képet Divx 5.02-vel a hangot MP3-ba tömöritem. Az elkészült film lejátszásakor a hang a képhez eleinte késik a végén siet.
Nem tudom hogy a konvertálások között hol történik meg ez a csúszás.
A gép konfiguráció Celeron 1 GHz, 512 MB SDRAM.
Minden megoldás érdekel.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest