Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
Vaze
őstag
igen aztmar penzert oszak de letoltheto ingyen azthiszem 30 napra szal az jo?
-
pip
aktív tag
a divx-bol harom verzio toltheto le, az egyik az un. ''Bundle'', ezt kell letolteni. A masik a DivX Pro, ez allitolag jobb, de amig nyitva van, a hatterben internetes reklamprogik futnak, ha nincs interneted akkor is probalkoznak persze. Ezek jol belassithatnak. A harmadik valtozat szinten Pro, reklamok nelkul, de ezt mar penzert osztjak :(
-
Vaze
őstag
en a divx et a download.com rol szedtem le de nemjottvele holmi kis bisz basz:))
-
Vaze
őstag
oke koszi fiuk akor letoltom mind ket playert es majd meglatom melyik valik be:))
koszi megegyszer -
Vaze
őstag
meg nemhasznaltam ezeket a playereket hasonloan muxik jol mint a divx mert nekem nagyon bejonn a divx
-
doc
nagyúr
A jelenséget én is több helyen tapasztaltam. Megoldás: használj MV2Playert... komolyan.
-
Vaze
őstag
Probaltam mindenfele kepen xp instal utan rogton felnyomtam a divx et de ugyanaz!
Igen mas Programok rendesen nyilnak semmi gaz csak ez az egyetlen ami nehezen akar nyilni:((
nemtudom hogy milehet vele! -
hiper
tag
- Az XP install után rögtön a divx install és próba jött?
Arra gondolok, hogy felment még előtte egy két progi stb. és ebből eredően jelentekzik a probléma
- más programok rendesen indulnak? pl 3Dmark, vagy office.
- vagy az is lehet van valamilyen beállítás a divx lejátszódban ami miatt keres valamit, akár interneten (csak az explorer nem jelenik meg), akár a cd. stb.
- nem lehet, hogy valami demoról van szó és késleltetve van indítás (ez már csak brainstorming jeleggel)
üdv.:
hiper -
Vaze
őstag
Udv mindenkinek!!
a problemam a kovetkezo raklikelek a divx playere es kb 30 masodpercet kell varnom meg elojonn ha nem tobbet!
mitol lehet ez??
Op rendszerem XP!
leges legeloszor mikor felraktam az xp-t minden okevolt a divx el mostmar tulvagyok kb a 20 dik xp instalon de mindig ugyanaz a gazvan vele mitol lehet ez??
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest