Hirdetés
- Dell asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
Aktív témák
-
tibibi
őstag
a legalsót nézted? [L]http://www.radi.hu/dimarson/frissites_frame.html[/L]
-
Zoltán
őstag
Amikor nekiállt ezt a szaggatást csinálni elvittem szervízbe. Ott nem tudták megismételni a hibát. Mikor haza vittem megint jó volt minden korongal néhány hétig. Most viszont megint csinálja, még csak 1-1 sec. -re akad meg, szóval most nem kezd el egyre jobban akadni, de ez is zavaró. Mitől javulhatott meg a szervízben, ha nem csináltak vele semmit? Eredeti korongon is megakad, többször is. Van olyan is, hogy teljesen lefagy, a bekapcsolás sem segít, ekkor egy kis ütéstől rendbe jön. De ez nem normális. Szóval olyan mintha ''beakadna a fej''. Szóval ezért gondolom, hogy nem a lézer gyengült el. Van valakinek még tippje? Vagy tudtok egy szervízt ajánlani, ahol legalább azt meg tudják mondani, hogy mi baja?
Köszi
Tömören:
-por
-szellőzés
-lézergyengülés
-rossz firmware
-nem eredeti lemez: nem okozhatja a hibát. Tehát ezek rendben vannak -gondolom- a hiba természetéből kiokoskodva. Akkor viszont mi lehet? Segítsen valaki!!!!!!!!!! :O -
Zoltán
őstag
Ajánljon már valaki egy rohadt szervízt, ahol szóbaállnának velem egy ilyen problémával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O
-
Zoltán
őstag
Na, nekem pont ilyen firmware frissítés kéne!! Hol tudok ''szerezni'' ?
-
Zoltán
őstag
SAjnos nem jó. Az Én tipusom nincs köztük... Van valakinek ötlete, hogy frissítésen kívül mit lehet még csinálni?
-
Pecek
csendes tag
AzthittemFontos:o
-
Pecek
csendes tag
up!
-
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
Hellósztok!
Van egy problémám a Dimarson DM300 -as asztali DVD lejátszómmal. Sok filmel (nem mindel) azt csinálja, hogy 40-60 perc után nekiáll szaggatni. De ez változó. Van, hogy ugyanaz a film egyszer, van, hogy háromszor is beszaggat nézés közben. Általában mindig ugyanott csinálja. De nem függ a korong eredetiségétől, mert eredeti korongokkal is csinálja. De van olyan amivel sosem. Biztos nem a por a gond, mert szétszedtem, tiszta. Sajnos a garanciája nemrég lejárt. Szóval software frissítésre gondoltam, de nem tudom, hogyan vagy hol kell, meg hogy mennyibe kerül. Van valakinek ötlete?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dell asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- WD Gold 8TB új (WD8004FRYZ)
- Eladó 240GB SSD-k
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest