Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egéralternatíva a Logitech G502 szériára a PowerColortól
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-
ttoth
tag
válasz
radi8tor #46129 üzenetére
Köszi, így világosabb, olvasgattam én is a múltbéli pályafutását, de inkább ne emlegessük...
A képeimet [link] valaki látta? Akad közülük vállalható a topicban, illetve min tudnék javítani, fejlődni? Olvastam valahol, hogy akkor mutassunk egy-egy képet, ha kitennénk mundjuk 50x70-es méretben a falra otthon. Nem mindet, de párat fel mernék így vállalni. Vagy még ne érezzem magam ilyen szinten?
És előre is köszi, ha írtok tanácsokat!
-
ttoth
tag
Bocs, hogy nagy off vagyok, de törölt kommenteket nem lehet valahogy mégis megmutatni. Iszonyatosan kíváncsi vagyok, mi üti ki így a biztosítékot. Pár napig nem olvasom az oldalt, és lemaradok ilyenekről...
Hogy mégis mutassak valamit, ne csak trollkodjak, pár nem igazán haladó képem van itt: [link]
-
ttoth
tag
válasz
*Ropi* #43187 üzenetére
"The Internet was slower, 3.2 megapixel cameras were the latest buzz, digital photographers were just getting acquainted with their tools, and 500 pixels was a good size for photos displayed on CRT monitors."
2003-ról szól a szöveg, amikor a honlap indult. Én már találkoztam jóval nagyobb képekkel is, első blikkre látszik, hogy szélesebb, mint 500px.