Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Video digitalizálás
Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
Motion_Blur #17764 üzenetére
Én találtam egy marha(!) nagy területet, tele cseresznye, szilva, mandulafákkal, és minden fa virágzott. (azt hiszem a ceglédi gyümölgykutató intézeté) És persze az ilyen területek beporzása nem megy a "megszokott" mennyiségű méhvel. Ezért kb. 10-11db. "méhdoboz" (nem tudom, mi a pontos megnevezésük, konkrétan egy nagy doboz, amibe a méhek a kaptárjaikat kialakítják - biztos mindenki látott ilyet, akár a tv-be is) volt kirakva. Pechemre, elég későn vettem őket észre, nagyon elbambultam a látványban, csak a nagy zümmögésre figyeltem fel, hogy nem hallottam a saját hangom
Na, akkor kicsit beletekertem a biciklibe, és izibe elhúztam. Szerencsémre nem támadtak meg..
Na aztán most kaptál választ bőven
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
válasz
Ma délután bicajozás közben fényképezgettem. Megálltam kattintani párat és akkor vettem észre, hogy egy méh pihent meg rajtam.
Természetesen lefotóztam, de a szőrös lábam látványától mindenkit megkímélnék.. -
MrBean55
aktív tag
válasz
Én éppen azt vettem észre hogy vannak méhek. Legalábbis mifelénk.
Más témában fényképezgettem ma délután, de miután felfigyeltem rájük szántam nekik is időt úgy kb. 100-150 kattinás erejéig.Sajnos elég fürgék voltak
, de "elmegy" kategóriás kép azért lett néhány.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
Itt vannak.