Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • initio

    csendes tag

    Sziasztok! A digi téma teljesen lepadlózott. El sem hiszem. Évtized óta Digi-s vagyok, sőt még a lakóhelyemet is úgy választottam az évek során hogy ez feltétel volt (Szerverek stb.. ) FIXIP/NET/4xMOBIL Kb 16-ba kostál most a számla..
    Most majd go a Vodafoshoz, ahol lesz LTE+ ami 3mib-et tud XD utánozhatatlan ez az ország XD ( sírjak vagy nevessek? )
    Lehet hogy csak nekem tűnt fel, de mióta a románok átadták, és oda kell érni NÉGYIG, azóta egy kva, k**a*zott torony nem épült, egy fillért sem tettek bele. node a 14 mib -et 3-ra CSIKK-enteni...

    Más téma: tudom nem ide tartozó, (admin kérlek ne harapj, felnőtt emberek vagyunk)
    Telenor/Yettel: Másnak is feltűnt a 4G+ akutt hiánya? az LTE-A mint olyan, csak nagyon ritkán, iszonyatos speedtest-es kínzásra tűnik fel. az 5G-vel nincs probléma, de csak egy eszközöm S22Ultra tudja... Győr és körzete ahol élek és mozgok, és itt tapasztalom.
    ( sokan élnek úgy hogy néznek de nem látnak, de az a "+" nekem fontos, és észre is veszem további eszközökön a különbséget )
    Ezen Zárt láncú videóban bejárom a várost, és tesztelek:
    https://youtu.be/WG5fb8H0xsQ
    ( A videó zártláncú, nem nyilvános, remélem világos hogy nem promotálni akarnék )
    Szóval kérdések:
    - Aki más régióban él: ott is ez a helyzet a 4G+ al?
    - panaszom, hang, személyes, majd írott formában történő benyújtására a Yettel azt felelte hogy minden is jól működik, én vagyok a hibás, meg a szokásos gyermeteg-elmebaj miszerint cseréljek eszközt, kártyát, szívet, májat, vesét, tüdőt.... Miért állítják hogy rendben van mikor érezhetően nincs! ( a videóból is kiderül mindez )

    nekem külön appok monitorozzák a cella azonosítókat, band-eket, mindent is.
    Van itt B1, B3, B20, B7, B8, B28 is (LTE/5G esetén is)
    mi okozhatja a Yettel LTE+ akutt hibáját? ( 3 éve lakom itt, Győrben 13 éve élek, az LTE+ Telenor mindig rendben volt, egészen 2 hónappal ezelőttig )

    Digihez vissza: Ez ami történik, leírhatatlan. már a frekiverseny is gusztustalan volt, ahogy elbántak velük. Nyilván 5 Ft/perc és rahedli netet adni 2.000-ért megölte volna a másik 3-at, de könyörgöm, ki dönötte el helyettem hogy vodás legyek? ( ami megjegyzem hogy ha bárki AKART VOLNA IS akkor sem tudott volna, megbízhatatlanabb, agyon bonyolított, lassúbb netű, trehányabb, férgebb dolgot összehozni mint a voda...
    Garantálják az árakat? ok, és akkor júnus után kinek fizessek? Diginek? Vodának?
    és 24-től mi lesz velünk?
    oké hogy a főszámok Yettelesek, ( mert ott a sima LTE is tud 140mb/s-t illetve az LTE+ tud 320m/s-t illetve az 5G tud 931m/s-t < saját mérések > )
    de akkor is a másik 4 számom? a körzetszám megmarad? vagy mint a tescomobil 31-ese ez is megy a vodához?
    mi a tényleges feleállás mire számítsunk igazából???

    Rubeus Hughrid

Új hozzászólás Aktív témák