Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
válasz
vadpanda
üzenetére
Sziasztok!
Kb egy hónapja csatlakoztam a Digimobilt használók táborához, eddigi tapasztalataim:
Budapesten amerre jártam eddig kültéren, mindenhol volt jel, Nyugati - Rákospalota-Újpest között volt egyedül problémás a vétel.
Beltéren, a legtöbb pláza/bolt amit próbáltam le volt fedve.. na de a Köki.. Ki oda belépsz hagyj fel minden (telefonálási és netezési) reményeddel. M2 és M3 metró vonalán is teljesen jó.Net sebesség nem jó, de nem is tragikus (elvileg nem is tervezik növelni januártól se, erre gondolom még várni kell, igazából ha az ember nem akar letöltögetni, semmi gond nincs vele).
Külön tetszik a nem fogadott hívásos sms (telenornál valahogy nem kaptam...), de egy kis negatívum, hogy ha én nyomom ki, akkor is jön.
Kíváncsian várom hogy fog javulni az idő folyamán a lefedettség/netsebesség. Egyelőre mindent összevetve elégedett vagyok vele. Egy kvázi ingyen szolgáltatással szemben nem is lehetnek az embernek hatalmas elvárásai.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest