- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
oroszbala
újonc
válasz
iguana #52633 üzenetére
Kezdem én is azt hinni, hogy így jártam.
Én igazából úgy vettem észre az egészet, hogy a Twitch szarakodott, aztán az is feltűnt, hogy ha pl telón frissítek, akkor rohadt lassú pl 4G-hez képest. Pl. YouTubeot gond nélkül lehet nézni... Ha Speedtest.net-en pl Bécsbe mérek, akkor már a letöltési sebesség a béka segge alatt van...
-
oroszbala
újonc
válasz
xeon forever #52631 üzenetére
Nem, azon is ugyan ez volt. A DIGI speedtestjével is megnéztük és az persze jó volt, de az jó az én gépemen is. Igazából tényleg megnéztem már minden lehetséges kombinációban, minden eszközön, többféle oprendszerrel, routerrel, router nélkül stb stb stb és nem jó.. Már a bekötés napján se volt jó..
Persze 4G-vel minden vaj simán megy..
-
oroszbala
újonc
válasz
xeon forever #52628 üzenetére
Az a baj, hogy minden eszközön ilyen sebességeket lehet mérni
-
oroszbala
újonc
válasz
quailstorm #52626 üzenetére
Hát igen, nem is értem...
A letöltések is lassúak és Twitchet sem tudok nézni. Ami érdekes, hogy VPN-el megy a Twitch. (Source-on)
-
oroszbala
újonc
Kedves DIGIsek!
Lennétek olyan kedvesek és csinálnátok egy screenshotot, hogy milyen eredményeket mutat a www.testmy.net? Lehetőleg ti is a német szerverrel teszteljétek! Ja és arra is kíváncsi lennék hogy melyik csomag. (100/100 stb.)
Volt kint a DIGI szerelő és bár jófej volt, azt mondta, hogy nem tud ezzel mit csinálni... Gyakorlatilag idehozott egy laptopot és megcsinálta ugyan azt amit én már százszor, és amikor meglátta, hogy a DIGI oldalán lévő teszt azt mutatja, hogy rendben van a net, már ment is el... Ja és légyszi kíméljetek az indítsd újra a routert típusú kommentekkel...
Igazából 100%, hogy a DIGInél van gond, a kérdésem csak az lenne, hogy más is találkozott-e már ilyennel..? Vagy esetleg tudja valaki, hogy mi lehet ez? (valami net guru?
) Esetleg lehet tenni ellene? Az a furcsa, hogy a testmy.net azt írja, hogy más DIGIneteseknél nincs ilyen probléma...
Már a bekötés óta szenvedek (2 éve), szóval ha most nem sikerül megoldani, akkor a DIGI megy a levesbe... Pedig én csak jót olvasok szinte a DIGI netről, szóval ezért is furcsa ez az egész...
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest