-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallga
csendes tag
Üdv! Azt mondja a szolgáltató,hogy a csatornákat szép fokozatosan átteszi csak digitálisan foghatóvá (vagy valami ilyesmi),tehát a most éppen 2 hete foghatatlan Mezzo-t csak akkor tudom nézni,ha a televízió-készülékem digitális(vegyek egyet),vagy bérlek tőlük ennek megoldására beltérit. Szerintetek van más megoldás? Vagy marad a kényszerhelyzet?
-
hallga
csendes tag
Szia! Van egy DVB-C-s Finlux tv-m,ami a múltkoriban elromlott,mainboard-cserével megjavítottuk.
Az a gondom,hogy az eredeti készüléket simán be tudtam hangolni a HD adásokra úgy,hogy a bejövő kábel a video(nem röhögni!) után csatlakozott a tv-re.
A javítás után a hangolandó televízió nem talált digi jelet,analógot is csak irtózatos minőségben. Erre a jel-kábelt bekötöttem direktbe a tv-be,innentől minden rendben ment.
Viszont így nem tudok videora felvenni. Mi a megoldás,ill. miért történt ez?
Amúgy mi a különbség (vagy melyiket kellene használnom) az automata hangolással talált XYcsatorna DTV,illetve HD lehetőségek között? -
hallga
csendes tag
válasz Pityu89 #47422 üzenetére
Ok,persze,hogy mindenfélét próbáltam. Ha a dvd-felvevőbe /mert olyan is van /megy a bejövő antenna,akkor is ugyanaz az eredmény,mint a video esetén. Tehát direkt a tv-be kötve rendben működik.
Ha már ennyire fontos,és ennyire felháborító,hogy nálam VAN VIDEO,hát az az oka,hogy elég sok műsort veszek fel,de csak a dvd-felvevő nem győzi.Ennyi. Kurva ciki....
Ha jól olvastam az (értelmesebb) hozzászólásokat,a HD vs. DTV kérdésre nem kaptam választ. Lehet,hogy ott a magyarázat. Hiszen azért kérdeztem,mert nem értek hozzá.
Mindenesetre köszönöm,hogy figyeltek,és van segítő szándék. -
hallga
csendes tag
válasz Pityu89 #47433 üzenetére
Kösz,próbálkozom mindenféle megoldással.Az hozott zavarba,hogy az eredeti felállásban nem volt gond a hangolással,és nem tudtam a megoldást. Akik itt a video fikázásába vetették bele magukat,semmit sem segítettek.Amúgy sem véleményekre voltam kíváncsi,és a jelek szerint a hozzászólók nagy része nem is olvasta el az eredeti írásom(vagy nem értette),pedig az oldal úgy vélem,a szolgáltatóval kapcsolatos témával foglalkozik,nem a felhasználó (én) szellemi állapotával. Pár előremutató(???) hozzászólás után még mindíg nem tudom,hogy az automata hangolás lehetőségei (HD,DTV) közül praktikusan melyiket kellene rögzítenem.
-
hallga
csendes tag
Üdv! Beszereztem egy Globo HD XC3-at,de nem igazán tudok csatornákat beállítani rajta. Az előző hsz-ekben találtam pár tanácsot (köszi),de úgy sem megy.110-6000-ki-bekapcs:ezeket találtam.Van egyéb tudnivaló? Bár azt sem érte,hogy a jelminőség/jelerősség visszajelzése miért olyan hektikus,van,hogy semmit sem jelez,van,hogy 70/100-at de a keresés akkor is sikertelen. Ötlet?
-
hallga
csendes tag
válasz Watt25 #49293 üzenetére
A bejövő antennáról a televízió rendben működik,úgy tűnik elegendő a jel. Viszont a vevőkészülék azt jelzi,nincs jel,vagy éppen 100/70 a jelerősség-minőség. Nem tudom,mi ennek az oka. Viszont jónak érzékelt jel esetén sem sikerül programozni,amint elindítom a keresést ( a fórumon olvasott javasolt beállítások után) azt írja,nincs jel.
-
hallga
csendes tag
válasz #29810560 #49304 üzenetére
Ok,de mint írtam,a készülék azt jelzi,hogy semmiféle jel nincs. Majd egyszercsak azt,hogy jelerősség 100,jelminőség 70- de ezesetben sem talál semmit.Nem tudom mihez kötni az éppen jónak indikált jel megjöttét.Nem értem,mitől van ezafajta eltérés/ingadozás,és ha jellemzően nincs jel,azt talán csökkentenem sem hasznos.
-
hallga
csendes tag
Helló!
Globo beltéri DVB-C automata kereséssel nem találta meg az M4sport adót. Lehet,hogy más adókat sem,de most speciel ezt kerestem a behangoltak között,ez lenne fontos.Kétszer is nekifutottam.Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest