- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18419 üzenetére
Smiter nagyon olcsó, nem igényel semmi drága cuccot. Ha felszintezted a palát, fillérekből megvan egy használható gear. De überezni vihetsz assát is, csak át kell szerelni kickerre (kicksin is olcsó, itemek java meg kompatibilis a smiterrel). Überezéshez általában legyen sok cb és resist, meg life leech.
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18417 üzenetére
Ha nem singleben játszol, és van némi tőkéd, akkor vehetsz tokeneket is, azokkal is lehet respecelni. Amúgy a foher pala inkább specifikus helyek farmolására jó, nem annyira univerzális. Mindenhová a hammer való, de ahhoz a rendes gear drágább (kell neki Enigma, Hoto), ha casterben gondolkodsz.
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18415 üzenetére
Én zealerrel simán végigmentem Hell bocikig. CB kell csak meg life leech, a Phys immunokat meg vagy kikerülöd, vagy valami AD-os eszközzel, sunderrel töröd az immunt. Nem kell hozzá semmi extra item a normal contenthez, és nem is szenvedős.
(nem is értem, hogy a pala leveling csak hammerrel mehet)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
kökény #18254 üzenetére
Uhhh a mara!!!! gz!!!
Nah, akkor egy 48-50 perces Forgotten TZ...
Milyen jó, hogy látszanak a számok a filter miatt! (Én nem wok olyan pro, hogy a rovásból ismerjem őket, meg el is kényeztetett már a filter.)
Azért néha felnéztem a jobb sarokba, hogy biztos HELLEN vagyok????
Naj bot, 4OS eth tresher meg a combatos GC... Komolyabb lootok a rúnáknál, de azért jó tudni, hogy a rúnákért (meg kulcsért) megyünk oda... Ohh wait!Szánalom!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest