Hirdetés
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Blizz helyett jó a Frozen Orb is? Én jobban tudok célozni orbbal, mobilisabb is a kari.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01
üzenetére
Hidd el, 9 karim van lvl 90 felett single playerben, tudom mivel lehet végig menni a játékban,
hasonlo karaktermennyiseggel szerintem nem vagy egyedul a topikban
.Blizz mindig is meta volt, mert az embernek nem szabad rágörcsölnie az immunokra-egész hellen 1-2 olyan szörny van ami coldimmun és kikell nyirnod. Azokat majd lecsapja a csicska.
Baal 5. minion csapatabol az unique ha jol emlekszem fixen cold immun, azt player8ban egesz biztosan nem csapja le zaros idon belul a kisero. meg oke, ki lehet hagyni csomo mindent, de van par palya ahol kizarolag coldimmunok vannak (pl a 85os frozen valami A5ben).maggot lairban
ne viccelj mar, maggot lairt az egadta vilagon senki es semmi nem szokott farmolni ahogy tudom. meg ugy is, hogy a teleportos varians ott is relative egyszeruen megy at (mert az ignoralja a layoutot teljesen). arcane meg csak addig problema, amig nincs enigma, de egyszer kell rajta atmenni. egyebkent Act5 siege playak rosszabbak ilyen szempontbol ha engem kerdezel, de azokon is egyszer kell addig is atrangatni a haderot.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.