Hirdetés
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- XMLTV EPG letöltő progi
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Csak beletett ido / nap kerdese, szerintem senki nem siettet, tok oke ha mindenki ugy halad ahogy jol erzi magat meg amennyi ideje van. En hetvegen letoltam 2 playerben vagy 50-60 boci farmot, meg tegnap lett meg a 75. nila run.
Elkezdtem splittel merni a Nila runokat, kb 1:40 korul mennek a runok, de nem sikerult rendesen bealitani a splitet hogy lassan folyamatosan az elozo koridoket
Biszoint tegnap igy 1,5-2 ora alatt (kis trade kozben) letoltam 40-45 Nila runt, es kiesett 6 kulcs, ami elment 270ert. Azon gondolkodtam hogyha sikerulne elcserelni 3 d keyt 3 terror + 3 hate-re akkor lehet hogy stabilan 2 ora alatt kihoznek egy kulcs setet, akkor azt megerne kiutni.wm2: nemtudom hogy mi volt pontosan a gond, de Lilith is sokszor megfarkalt bar players 2 ben toltam, mert a haverom kozben farmolt hogy tudjak ki/be lepni a hullamert. Lehet egy bo hianyzik nagyon hogy egyszeruen nagyobb hp pool legyen? vagy milyen szint kell ahoz hogy biztosansog legeyn? Esetleg hp charmok hianyoznak? :/ Ahogy nezem kb 1k lenne egy cta, lehet annyi kell hogy biztos legyen a dolog?
Mephisto is megolt parszor, ami igazan meglepett, mivel 95% lightning resistem volt, 15% damage reduction-el.
Ami zavar az egeszben hogy nagyon ineffektiv igy farmolni, van vagy egy ora mire megotlem oket, sok gold ment repair-re, mindig ujra rakni a treachery proccot stb..
Ugy lenne jo ez ha stabilan halal nelkul tudnam olni, mert igy nem eri meg a belefeccölt idot. -
shotika
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Én Hell Act1-ig elvittem Summon Nekroval, de itt már nem túl erősek a csontik, és a csicskára is csak alap 4 socketes Polearmot találtam - de a lényeg hogy meglett az Insight, így indítottam egy Trap Assát, mert vele sokkal gyorsabb a jobb cuccok nélküli game ( csak a manatöltés problémás Ins nélkül). 25-ösön ment rá a Spirit fegyo és Lore fejes, a csicskára 27-esen az Insight és NM Act5-ig elvittem pár óra alatt, úgy, hogy statpontokat egészen Act3 Mefi előtti fétisekig nem is raktam, csak annyit amennyit a cuccok megköveteltek. A robbanós fétisek miatt viszont kellett még pumpálni némi HP-t (ami később Diablo ellen is jól jött).
Summon Nekrora visszafogok térni, de Beast nélkül kevésbé élvezem, a Ber rúna meg nem túl sűrűn esik.
Ezt a képet viszont csak úgy, 3 uniqe NM Mefi első killnél
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Én egyedül dolgozom, Smiterrel végig. Nem mondanám, hogy szélsebesen haladok, de már NM-en vagyok (meg Hell Act1, de itt még nincs cuccom), ahol éppen most esett egy 10 all res Sacred Targe Spirithez. Ide elég.
Hc-n csináltam 2400 fg-t. Abból meglesz a Grief meg ami Smiternek kell. Igazán nem drága kari szerencsére.
Tipp: NM-en lvl 50-től public Baal runolj 70-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- New World - az új Amazon MMORPG
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- OTP Bank topic
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő