Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
GrooveHero #73871 üzenetére
azért nem használom, mert kell még zuni vért, de szerintem nem lesz jobb, mint az smk-s build. lehet, hogy egy jó rollos az haladós cucc, de nekem ebből is csak egy gyenge esett, szóval ez is lehet, h be lesz törve.
de majd megyek wd-vel, gyere, aztán majd adok, ha esikmeg a láda is kicsi, mert ha azt mondom, hogy kell egy smk gear, egy zdps, egy köpőcső, meg egy jade, és félrerakok még pár ritka wd cuccot, a következő pecsre, amivel a jelenlegi cucc megy a kukába, szokás szerint, akkor a ládában már egy tab ugrott is. nem értem minek kell ilyen dolgokkal szívatni az embereket....
-
Mirman
őstag
válasz
GrooveHero #73871 üzenetére
Én egyik nap elővettem a wd-t hogy kipróbálom a dartsos buildet . Egy napot játszottam sima pettel és kiesett a carnevil fejes amivel a T6 már hozható simán , következő nap a randomok istene dobott egy normális kifejezetten kis alapsebzésű dagger of dartsot úgyhogy merjünk nagyot álmodni !
Aki ugyanezt használja attól kérdezném hogy enforcer az beleszámít a poison dart sebzésbe vagy sem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN TP-Link EC225-G5 AC1300 Router Gyors, stabil, modern Wi-Fi otthonra!
- Sega master System konzol beépített Sonic játékkal
- MSI RTX 4080 16GB VENTUS 3X OC 2026.12.15-ig Alza garanciával eladó!
- Panasonic DC-FZ82 fényképezőgép+Makro előtét+128GB Memória
- PS3 VIDEOJÁTÉKOK! GRAN TURISMO, CALL OF DUTY 3, FIA WRC CÍMEK!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest