-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #18984 üzenetére
15 órakor beraktam valamit. Remélem ki is tudom majd venni, ha nem érkezik rá licit időben.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szép ez a marquise kavics, de még kellene hozzá 3 essence. Affene
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #18532 üzenetére
Magasabb ChC gearrel érdekes módon nekem is az jött ki, ami neked. Ruby-val -20k DPS, Emeralddal +8.8kDPS.
Szerintem akkor marad a Marquise Emerald.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #18532 üzenetére
Igen természetesen a 297% ChD-t átírtam 97%-ra mikor a min-max-ot növeltem 300-al (2 socket)
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #18530 üzenetére
Köszi a választ.
Überezéshez használt gearnél 3600 DPS pluszt adna két Marquise Ruby a fegyverben, két Marquise Emerald pedig 8000-et.
Majd megnézem a másik gearrel is, ott több ChC-m van.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz #57919488 #18362 üzenetére
Pedig pont ezt akarják:
Q. What's the reasoning behind account-bound items in a game based on trading? And why will the new gems be account bound?
Andrew: Trading is certainly super important, but I wouldn’t say the game is based on trading. Diablo III is about killing monsters and finding evermore powerful enemies and items to kill them with. Trading is just one method by which players can obtain items, and the Auction House is currently the most popular way to do that. We feel that gearing up is perhaps too skewed towards trading right now, and account-bound items are a way of balancing that out with farming.
We don’t really like that, for most players, all of your current gear is very likely to be something you’ve found on the Auction House. This can create a situation where it doesn’t feel like you "own" the gear you’ve obtained; instead, it feels like you are renting it. This is one of the big draws of making items account-bound. We also need more end game item and gold sinks, and making something account bound permanently "removes" those items from the game. Having gear (or gems) that feels like you own it forever is good for you, and removing a lot of things from the economy is good for the game.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kérdezd a fejlesztőket 1.0.7-ről. első kör.
Ezek szerint, amibe bele rakod a Marquise gem-et, az account bound lesz. Nem adhatod el. Vagy unsocketelés után eladható?
Lehet ezért kerül 5M-ba az unsocket, hogy utána eladhasd a cuccot.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Maradjunk a topic témájánál! És az nem az illegális megoldásokról szól.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #17978 üzenetére
Nyilvántartásunk szerint neked DPS Unbuffed: 151k.
JSaN: Persze gondoltam, csak nem tudtam kihagyni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #17969 üzenetére
Nem tudom mikor volt ez, de már tuningoltak rajta. Random neki rohan valakinek Breki.
Kula meg lövi a nyamvadt tűzgolyóit, így nem érdemes előle futni.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #17893 üzenetére
Ahhoz nem volt hálózat. Telepítheted újra 6 floppy lemezről a 3.11-et
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz olahjana #17876 üzenetére
Persze, hogy lehet. 10 aktív karaktered lehet egyidőben, de a gold állomány az közös minden karakter között. Emiatt lehet kellemetlen a páros használat.
Két gépnél való használat esetén előfordulhat, hogy átmenetileg zárolják az accountot (biztonsági okokból), mivel másik földrajzi helyen lépsz be rövid időn belül. Ezt authentikátorral lehet kiküszöbölni (de nem tudom, hogy lehet-e authentikátort klónozni páros használatra).⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Patch búcsúztató megvolt. Várom 1.0.7-et.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #17691 üzenetére
Mi a baj ezzel? Én sem nyaggatok senkit, hogy miért MP1-2-n nyomja a runokat.
Szoktam menni 6-7-en is, ha olyan a partner, de olyan szinten nem túl haladós, akikkel gyakran megyek.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz killerjohn #17669 üzenetére
Sharpshooter, Steady Aim, Archery passzív, Frenzy shrine.
Legközelebb ha találok egy ilyet, akkor magam mellé veszem Scoundriel barátunkat, az is ad némi buffot.(talán)Szatesz.: Nem is célom az 1 milla, mivel ez csak 1 lövés erejéig ennyi.
Fixen 328k.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Találtam egy tök jó helyet, ahol nem kell OFF-ban megvitatnotok: Path of Exile fórum.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #17570 üzenetére
így is kellett takarítani utána, hát még ha 10-en reagálnak rá minden fórumban.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #17565 üzenetére
Nélkületek nem menne, jelenteni kell az ilyeneket a megfelelő helyen, hogy intézkedni tudjunk.
18 percet élt amúgy.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #17094 üzenetére
Portforwardnak semmi köze ehhez a jelenséghez. Portforward akkor kell, ha szerverként üzemel a géped például CoD-ban egy dedikált szerver.
QoS-t kell beállítani a routerben, ahogyan az előttem szóló kolléga mondta. (QoS = Quality of Service)
Adjon prioritást a játékoknak torrenttel szemben (persze ha csontra kiakasztod a feltöltési sebességet, akkor azért hal be a játék). Olvass utána a router leírásában, hogy hogyan kell beállítani.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Spórolós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Yettel topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel