- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #44886 üzenetére
magánvélemény: az archivált HC karik XPje át fog menni.
-
killerjohn
addikt
válasz Vistaboy #44268 üzenetére
Egyáltalán nem nehéz megérteni a helyzeted, csak az kell, hogy az ember agya képes felfogja, hogy AH nélkül játszol, és nincs olyan hogy bemész 200K-ért venni egy olyan vile wardot, amin több a main stat mint a teljes karidon összesen. Én a helyedben nem csinálnám ezt így, mert csak az idegrendszerem menne rá, és a játéknak nem az a célja, hogy felb@ssza az agyadat, hanem hogy kikapcsoljon. Loot 2.0-ban már sokkal jobb lesz a helyzet, mivel az egész játék kényszerített self-found lesz, azaz nincs AH, nincs trade, nincs semmi. Persze godly atomállat felszerelést nem fogsz találni az első 100 óra játékkal, de olyat biztosan fogsz, amivel végig lehet menni az 5 act-on, utána meg uninstall.
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #44230 üzenetére
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #44220 üzenetére
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #44218 üzenetére
Azokhoz én kérem szépen nem értek, csak a hobbim. És most akkor képzeld el, milyen királyul megy az, amihez értek és a munkám
Ez a srác mennyire atomzseni már?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #44215 üzenetére
trollalolla
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #44204 üzenetére
akkor mégis csak a sebzés a lényeg, és nem a sebzés! jól mondod!
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #44074 üzenetére
te mit vitázol egy moderátorral? kemény vagy 800k az 800k!
T. M.: egyáltalán minek überezni? Hf ring miatt?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Rebourne #44019 üzenetére
mert bugos, néha kompletten kifagy, gány, dugig reklámokkal, és ha abból indítod a D3-at, akkor nincs logout gombod. Nem tudom, említettem-e, hogy bugos? Ezen kívül az én jelszavamat ne jegyezze meg, mert ordítok, az auth kódot pedig a sima D3 kliens is csak akkor kéri, ha változás van.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Robert1987 #43977 üzenetére
add el és vegyél egy sportszeletet! Azt a pénzt ennél jobban nem tudod elkölteni!
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43929 üzenetére
fun story of the day: nekem 2v2 master ligában adott olyan terran társat 2v2-ben a játék, akivel a következő történt:
- semmit se írt, hogy mire megy, vagy mikor támadjunk, ezért inkább csak néha ránéztem mit csinál. Mass marine. OK, akkor early attack.
- scoutoltam, és látom: DT-re megy az ellen
- robo lerak, observer készül
- megjön vagy 4-5 DT - a társamhoz ment mindegyik
- mondom magamban: "idióta ellenfél, miért a terranra küldi, aminek van scan-je?"
- eltelik egy perc, közben én készülök a támadáshoz, minden előkészítve, proxy pylonok, várom a társamat, hogy hozza már a unitjait...
- sehol semmi, nem jön. Na jó, megnézem a bázisát: 0 db SCV, 0 db unit, minden ég ??????
- erre beírja: WTF is that shit killing my units and I can't even see it?!
- aztán kilépett -
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43927 üzenetére
Nem értek egyet. Ez olyan mint a Starcraft. A felhasználók fele nem tudja, hogy mit kell csinálni a játékban. Szerintem a D3 12M eladott licenceinek a fele ilyen usereknél van: akik nem tudják még a legalapabb buildeket sem. Gondolom egyet érthetünk a következőkben:
- kicsit visszafogom magam, és azt mondom, hogy az értelmes játékosok 10%-ának biztosan van legalább 1 db p100-as karija.
- az értelmes játékosok már legalább egyszer rákerestek magukra diabloprogressen, vagy legalább a haverjuk.Namármost elárulom, hogy diabloprogress szerint 63751 db p100-as softcore KARAKTER van az egész világon. (EU 30900, US 20752, KR 7597, TW 4502). Akárhogyan is szorzom ezt felfelé, arra jutok, hogy nincsen összesen 600K játékosnak legalább 1 db p100-as karaktere, de ebben benne vannak azok akiknek 2..10 van, tehát még szépen lehet visszaosztani. 12 millióból. Mellesleg nézzél meg huskystarcraft youtube oldalán bronze league videókat, és sírjál.
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43925 üzenetére
Bah, no para, pedig már épp akartam mondani, hogy mész te a picsába, de így nincs harag
Egyébként meg szerintem simán a D3 játékosok fele tényleg "ennyire casual", szóval lesznek itt még gondok, meglátod.
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43923 üzenetére
most vagy érted, de leszarod amit írok, vagy nem érted, vagy csak trollkodsz :|
a) NEM JÁTSZOM VELE, csak körbe-körbe rohangálok pár area-ban, javítgatom a HUD-ot közben (ez a cél...)
b) full casual módban (casual gear-ben, casual játékkal, tekintettel arra, hogy 2 másik ablakban szoftver fejlesztek és outputokat nézek közben) játszom, és így, level 66-on már nem gyaloggalopp a játék ha még mindig a level 60-as gearedben vagy. kb 6-7 órát ha mehettem vele, napi 30 perceket, és egyetlen upgrade-et sem találtam.
c) mi az istennek mennék én multiplayerbe szoftvert fejleszteni? Még akkor se megyek, amikor az éles szervereken, a saját accountomon játszom, akkor meg pláne nem fogok amikor fejlesztési céllal kattintgatok egy hihetetlenül szar karaktert PTR-en... Más accountját pedig nem verem csalánnal, nem fogok PH!-s embereket felvenni friendbe, mert itt akkora a rosszindulat, hogy még a végén valaki reportolja, hogy nem az account tulajdonosa játszik vele...
Kérdés? -
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43919 üzenetére
nagyon gagyi level 60-as gearben, 0 db upgrade-et találtam level 60 és 66 között Viszont a mobok erősödtek, ezért level 66-on már a normal is kínszenvedés ezzel a karival. Elgondolkodtató, hogy mi a fene lesz a casualokkal akik 70-100K DPS wizardokkal játszanak (teszem azt a battle.net fele)? Mert ők level 66 körül normalon már a trashmobokat se fogják tudni megölni Márpedig annál nem lehet lejjebb tekerni a nehézséget
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43917 üzenetére
áhh, én már normalon megyek
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43915 üzenetére
Hard.. mi van veled ecsém? Haaaaaaard ? Ne viccelj már, azt hittem hogy belépsz Torment VI játékba és ki se jössz onnan? puhulunk, puhulunk?
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43909 üzenetére
jaja, csak ők beleszámítják a Toughness-be "néhavan-néhanincs" típusú csökkentéseket, mint melee reduction, elite reduction, stb.
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43907 üzenetére
gratulálok az uraknak akkor
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43886 üzenetére
nenár, épp tesztelni akartam hogy HUD mit szól párszáz onscreen mobhoz
-
killerjohn
addikt
válasz Helmoras #43849 üzenetére
ezzel egy gond van (persze szerinted nincs): ha veszek egy 600 lovas Ferrarit preorderben, majd amikor házhoz szállítják, akkor manuál váltós (nincs mystic) automata helyett, nincs klíma (loot 1.0), és csak 400 lóerős, majd 2 év múlva behívják kötelező szervízre, ahol kiveszik a bőrűlést meg a szervó kormányt, és azt mondják, hogy az eredeti árának a 2/3-át ha ráfizetem, akkor lesz egy jobb, mint az eredeti, akkor a) leütöm az eladót és vele fogok trágyázni a kertben, b) úgy beperelem őket mint a szart a fogyasztóvédelemnél.
Persze aztán felébredek, mert kiderül, hogy benne volt a 700 oldalas EULA-ban, hogy az autó szar, nincs garancia hogy holnap is menni fog, és fel vannak rá jogosítva, hogy bármikor kivegyenek belőle bármilyen alkatrészt. A Blizzard kezd lassan úgy viselkedni mint a kínai karácsonyfaizzó gyártó manufaktúra minőségellenőrzés osztálya...
szerk: Starcraft-al is rohadt jól állnak, mondhatom: felmegyek twitch-re és 150K néző van LOL-on, ami akkora f*s, hogy 20 óra nézés után sincs gőzöm se hogy ki mit csinál, és mit varázsol, és mi történik - mindeközben 2.5K néző van Starcraft2-höz, és abból 1.5K valami buta szőke csaj 15APM-es cannon rush streamje.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
újévi HUD online
-
killerjohn
addikt
válasz viking_arc #43778 üzenetére
figyu, ez a drop jobb mint ami nekem esett az elmúlt 3 hétben LIVE-on, szóval ne sírjon a szád
-
killerjohn
addikt
válasz nonsen5e #43706 üzenetére
na majd Loot 2.0-val jól megnézheted magad Amikor esélyed sem lesz becélozni egy buildet és arra geart szerezni, hanem majd mehetsz azzal ami esik. Nagyon jó móka lesz!
szerk: Intel fan: apoc=arcane power on crit. Lehet a chantodo offhanden (jó drága), a sapidon, illetve a fegyvereden.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz proci985 #43686 üzenetére
ettől max 3GB lesz nekik, de nagyon kellett már mert a RoS iszonyat mennyiségű adatot kell hogy tároljon a RAMban (többek közt, mivel már szabadon mozoghatsz actok között)
HUD viszont nem örül neki, mert 32 bites signed integer címzést használok már a legeleje óta. De legalább tapasztalat, ilyet is láttam
-
killerjohn
addikt
boldog karácsonyt a jelenlévőknek!
karácsony esti felfedezés: a PTR buildben engedélyezve van a LARGEADDRESSAWARE flag, azaz mostantól a Diablo III.exe több mint 2GB memóriát is használhat, akár 32 bites oprendszeren is.
Egész HUD-ot írhatom át -.-
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43581 üzenetére
off: elkezdtem ezzel játszani: [link]
+ a nagyobbik fiam. És rájöttem: léteznek IGAZI játékok, és eddig egy önkéntes virtuális önsanyargatás áldozata voltam másfél évig -
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43578 üzenetére
megszakadt a netkapcsolatod és új IP-t kaptál...
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #43554 üzenetére
ezt pofázom. hogy nem lát exploitot. hiszen ha "megkerülhető lenne és lehetne csereberélni a haver haverjával" akkor az ugye exploit. de mivel nem lehet, ezért nem lát exploit lehetőséget.
-
killerjohn
addikt
berosálok a röhögéstől most olvasom hogy írták blizzardék, hogy az csak egy bug hogy DE-be kerül a gem craft simán! véletlenül átírták a 3000-ből PONT annál a 60-nál pont a 19. oszlop-ban point a szükséges craft material gamebalance ID-ját a DE-re
(a számok random számok, nem néztem meg hányadik oszlopban van a szóban forgó adat)
-
killerjohn
addikt
lol 40 EUR a RoS ? pfffffffffffffffff kész, szakadok a röhögéstől 20 EUR-ért azt mondanám, hogy drága, de jó, megveszem Kész, sikítozok a röhögéstől
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #43335 üzenetére
azt soha se adják ki hogy mennyi a droprate, mivel az titooook!
az MF hatásai viszont nem titkosak:
- 9-es skála van itemekre: inferior, normal, superior, magic4, 5, 6, rare 4, 5, 6, legendary/set
- hogy esik-e valami az random (itemek száma)
- ha esik, akkor megállapítják a quality-t (9-es lista).
- ennek van egy megoszlása, ami titok
- ezt a megoszlást javítja a magic find- eddig ha volt 300% magicfind akkor az alap megoszlást 300%-al tolta el felfelé a rendszer a dropjaidnál
méréseim szerint eddig a p100 kari, extra mf gear nélkül 5 NV-vel MP0-n (act3-ban, számold ki ez mennyi mf) ugyanannyi itemet talált mint egy p0 kari NV nélkül, de kb 30%-al voltak eltolódva felfelé a quality szintek. Minél feljebb, annál kevésbe. Ha ezt még tovább nerfelik, akkor ennyi erővel ki is vehetnék
- most azt tervezik, hogy széthúzzák a megoszlást, és a 300%-ot csak a kisebb cuccokra (normal) kapod meg, a rare-ekre ennek csak egy részét, és a legendaryra még kevesebbet.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43327 üzenetére
ahogy gondolod nekem igazán nem jó ha sokan használják, mert csak több a nyomás hogy mindig legyen frissítés...
Sirandrish: aszongya blue, berosálok
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #43322 üzenetére
végre meg lenne az első ban érte, és egész stílusos lenne. Csak kérek VOD-ot!
egy éve még milyen biztos volt benne mindenki hogy a sátántól való, erre már a banda fele ezzel tolja, de persze duma csak privátban megy róla, nehogy a többi feljelentgesse vagy kiutálja miatta innen. Igazából nem is kell politikai újságokat olvasnom, a poénforrás meg van itt is Aztán majd jön a ban holnap vagy 5 év múlva, és én leszek a csúf
[ Szerkesztve ]
-
-
killerjohn
addikt
válasz ReFleXx #43291 üzenetére
persze hogy beleszámít. haver most öli meg a 10-edik HC p100-as kariját (arról van szó aki azt a site-ot csinálta), archiválja, és csinálja a 11-ediket, és így tovább
szerk: LOL most nézem, hogy az EU p1000-es listából 2 HUD tester, a harmadik meg én vagyok
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz sto1911 #43277 üzenetére
Én eléggé érzékeny szoftvereket fejlesztek a hétköznapjaimban (állam bácsinak, oktatásnak, nagy cégeknek), tehát van némi rálátásom a kérdésre, és ugye az a legalapabb, hogy 5 próbálkozás után zárolás van. Valahogyan meghekkelik a bnet accountokat anélkül hogy kivernék a biztosítékot (gondolom brute force). Kérdéses, hogy 2013-ban ilyen hogyan lehetséges...
-
killerjohn
addikt
válasz Madn!ght #43272 üzenetére
tiéd az account? úgy értem a te neveden van? akkor simán személyit fognak kérni (beszkenneled, elküldöd, NSA örül), és visszakapod az accot. már ami maradt belőle. De ha szét van barmolva, akkor kérsz (vagy automatikusan kapsz) rá rollback-et.
Majd felteszel egy authentikátort, és elmondod magadnak 10-szer: "A Blizzard accountokat hekkelik. A Blizzard hülye, hogy nincsen rá rendes védelem. De ha már nincs, akkor ezúton esküszöm, hogy authanticator nélkül nem hozok létre ebben az életben battle.net accountot. Ámen"
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43212 üzenetére
nem értelek. mindenki azért sírt hogy esik a sok gagyi, aminek semmi értéke, "bezzeg régen D2-ben még a gray socketed perfect cuccok is dúrván jók lehettek" (etheral és a többi). Most megcsinálták. Szerintem teljesen jó. Tradeelni nem tudom lehet-e a lowlevel craftmatokat, de ha lehet, akkor mégjobb. Ha mindent lehetne, az lenne a legjobb.
szerk: egyébként meg: [link]
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43183 üzenetére
ja bocs
-
killerjohn
addikt
istenem, ha Blizzard csinálna olyat, hogy fizet a kódban talált bugokért 10$-t. Soha az életben többet nem kellene dolgoznom...
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #43161 üzenetére
nekem nem
-
killerjohn
addikt
switch hero, oda-vissza, játékból ki/belépés oda-vissza, és egyszercsak eltűnik.
#43151) ReFleXx: aranyos vagy, de nem azt mondtam, hogy ez most megálmodja neked, hogy melyik a tökéletes item, és melyik PONT az amelyikkel éjjel álmodtál. Értelmezni is tudni kell, nem csak nézni... Persze, egy superperfect rollos, de nem chc-s random affixos (pl vita) mampo is lehet 100%, feltéve, hogy a random affix is 100%-os (max vita rolos fullos maxos rollos fullos maxos mempo SEMMIT sem ér, csak crit%-al, de ezt a HUD nem fogja ám a seggéből előhúzni...)
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Rebourne #43146 üzenetére
azért azt megnézem, hogy autohotkeyben mikorra írod meg hogy F1 lenyomására balról az első skill-t cserélje ki a Blizzard X-edik rúnájára + kéred mellé a glass canont, és F2-re ezt állítsa vissza az előző skillt és rúnát és a passzívot, bármi is volt ott előtte Egyébként teljesen jól mondod, valószínűleg nem éri meg HUD-ot ilyennel "terhelni".
most épp egy autocapture nevű fícsőrön dolgozom (legalább 7 perce és maximum 20 perc múlva kész), ami minden itemet ami fölé viszed a kurzort, lement a \autocapture\{itemid}.txt mappába, + melléteszi az item képét PNG-ben
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #43143 üzenetére
akkor se kapom be, mert nem játszom vele. vagy gondolod hogy a HUD magát írja, miközben én játszom?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #43141 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
"ptr és bárhol", hiszen a városban ugye ritkán vannak mobok...
azt hiszem össze kell dobni HUD-ba egy macro fícsőrt :p
1 hotkey és máris megy az unforgiving, amikor meg közel vannak a mobok, mehet vissza az eredeti passzív
(na jó, ez lehet hogy már kiverné a biztosítékot blizzardnál...) -
killerjohn
addikt
azt tudtátok hogy ha nincs mob a közelben akkor bünti nélkül lehet skillt cserélni?
-
killerjohn
addikt
Andrish! Köszönöm, egyelőre elég lesz!
Találtam egy trükkös helyet D3 memóriában, és lőn boldogság!
bal felső szám az iLvl, jobb felső a "Perfection %" (copyright (c) KJ)
A bracer már tökéletes, a mempo bugos mint a szar, mert a 29% life amit ad, az 900%-os teljesítmény a 10-12%-hoz képest és így dúrván elszáll 200%-ig az affixok tökéletességi mutatója
(hogy értsd: 10-12% life esetében a 10%-os roll az az adott affixon 0% perfection, a 12 pedig 100%. Sajnos a mempon ezek szerint a 29% life az 900% perfection fölött van xDDDDDDDDD)
Valahogy rá kell jönnöm, hogy a socketek által garantált statokat levonjam az item össz-statjából...
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #42984 üzenetére
fasza... mégis akkor hogy a búbánatba csináljak Game Guide szerű leírást az itemekről ha a character leveltől függ egyes tárgyakon az affixek szintje? TÁBLÁZATBAN ??? nemár...
Hát, kép még jöhet. Ezeket a "dinamikus statos" cuccokat leszarom mostantól, a "klasszikusokra" (abból sokkal több van) koncentrálok.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #42982 üzenetére
Eddig csak és kizárólag az item határozta meg hogy milyen stat range lehet rajta.
Érti... Egy Mempo-n akkor is 170-200 a main stat, ha a fejed tetejére állsz. Mármint eddig...De egyébként ez csak néhány cuccnál van így ! Egy Chantodo's Will mindenképp 60-63-as affixokat rolloz RoS-ban is, itt van a gamebalance fájlokban... Persze a RoS-os verzió kicsit jobb mint az 1.0.8-as, de ugyanúgy független a karakter szinttől (oda van írva az affix level...)
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #42977 üzenetére
úristen, csak nem az lesz a megfejtés, hogy ezek az új itemek úgy lesznek rollozva, hogy maga az affix is a karakter szintjétől függ??? azaz ugyanez a warstaff of general quang item sokkal jobb statokkal bír, ha level 70-es karinak esik? Teljesen összezavarodtam
(a fent linkelt Warstaff of General Quang-on látom az adatbázisból, hogy a spirit regen és a +exp a random affix, a többi fix)
az lenne a nagy fogás T. Andrish, ha találnál ugyanilyen itemről másik képet. Ha akkor a []-ek között más a lehetséges range, akkor biztony megcsinálták a characterLevel alapú dropot... És akkor ez magyarázat arra, hogy miért linkel mindenki nagyonszar Loot 2.0 tárgyakat. Mert akkor ha felmennének level 70-re, akkor sokkal jobb esne ugyanabból... De ez most CSAK TALÁLGATÁS, nyomozás, ötletelés...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #42974 üzenetére
dúrván tolod, mentem lefelé mint az őrült. Nagyon jó ezekhez fordulni, amikor tesztelem, hogy vajon jó affixeket "állapítok meg" egy itemhez
aztarohadt, most teljesen összezavarodtam... ez a warstaff of general quang...
egy csomó x1-es itemen az affixoknak nincsen szintje a D3 szerint (azaz nulla az értéke)
ami kicsit fura, mert akkor mi alapján tudja, hogy milyen értékek lehetnek rajta
(értsd: 45-70 vagy 170-200 vagy 350-550 (stb) dexterity lehet rajta)[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
magunk között szólva (csak meg ne hallja!) én bírom a buildjeit...
Lézer: C# for dummiesből olvasok fel, de csak amíg bölcsis. Utána szerintem MSDNből fogok: "minden nap egy class definíció". Másnap reggel ha nem mondja vissza, akkor nincs xbox lefekvés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #42943 üzenetére
hogy a fenébe ne?! mentem ezerrel, csak most el kell altatnom a fiam...
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #42921 üzenetére
én nem szoktam tippelni, ez a játékból jön...
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #42917 üzenetére
kiszedték az ilvl kiírást, de én már visszaraktam
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #42894 üzenetére
imádlak (L)
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #42887 üzenetére
Ctrl gombot nyomd meg kérlek amikor shotolsz
hádehádeháde maga nem is HUD user kérem, aztán maga végzi a közösségi szolgálatot?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #42885 üzenetére
nagyon hálás lennék!
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #42881 üzenetére
Nana félreértesz! Ez nem Sárpacos létezést megerősítő screenshot kérés volt Csak szerettem volna látni a pontos damage range-eket rajta Idestova egy hete dolgozok rajta - meglehetősen sokat - hogy összerakjak egy olyan kimenetet (még ha nem is olyan designosat), mint a Game Guide. Nagy része meg is van, de egyes pontokon gondjaim vannak annak eldöntésével, hogy melyik itemen melyik affix verzió jelenhet meg. Ezért is lennék nagyon hálás ha kapnék Ctrl gomb lenyomásával készült screenshotokat (amikor látszik, hogy mi a tulajdonságok min/max értéke). Ráadásul, elvileg, ha ezt a kis projektet befejezem, akkor pikk-pakk fog a HUD kapni egy olyan fícsőrt, hogy amikor egy item adatlapját olvasod, akkor a jobb felső sarokba kiírja, hogy "76 %" (kizárólag a legendary cuccok nem-random rolljait figyelembe véve).
[ Módosította: Qru ]