Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
killerjohn #30797 üzenetére
Esetleg próbáld meg 4 Inna cuccal. Az hogy a sweeping wind nem 75 spiritbe, hanem csak 5 spritibe kerül az iszonyat nagy segítség. Tudom, hogy DPS és As bukta is, de ellenben szinte folyamatosan tudod spammelni az Overawe-et ami összesen 48% damot ad. Szóval érdemes számolgatni, hogy hogyan jön ki magasabb DPS. Nem feltétlen csak a felszerelésből kell kiindulni.
-
Cadal
őstag
Ez azt jelenti, hogy ha Blizzard még egyszer észreveszi, hogy flippelgetsz akkor küldenek egy talicska aprómajmot akik majd elrendezik a
seggedetsorsodat úgy, hogy nem lesz kedved többet AH-ban garázdálkodni.szintén panel felső emelet, 30,7 C. halálmeleg van.
Na papa este űber? vagy valami? -
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
Vismajor01 #30249 üzenetére
Ez már nagyon D2jsp-s geek duma, szerintem ezt itt nem sokan értik... :-)
-
Cadal
őstag
Árulja már el nekem valaki, hogy miért jó monknak az Exploding Palm - The Flesh is Weak mert nem értem de azt látom, hogy jó páran használják. A leírás szerint a cépont 9 másodpercig 745% fizikai fegyversebzést szenved vérzéssel (Bleed) majd HA bleed-ben hal meg - de csak akkor - és nem valaki által vagy másik fajta ütéstől/rúgástól, akkor felrobban és tovább sebez. A The flesh is weak is érdekes számomra, mert amit az ad a 12% +dam bónusz 9 másodpercig elég karcsú, inkább akkor már pl: Deadly Reach - Foresight (+18% dam 30 másodpercig)
Vagy azért jó, mert a magas sebzés miatt 1-2-3 másodperc alatt elhullik az ellen??
-
Cadal
őstag
válasz
Rayner #28832 üzenetére
Okés, ez ki is ment a fejemből, hogy amíg nincs elegendő fury/spirit/arcane/hatred/mana stb. addig egy alaptámadást használ a karakter.
davidsito: Játszom két órát és azt veszem észre hogy gyűjtöttem ~1 millió aranyat. Szóval legyen már annyi lóvénk hogy legalább star köveket használjunk, nem nagy dolog. és azért nem keveset hoz. Nameg AH-ból is lehet gemeket venni a Tome of Secret ára pedig béka segge alatt van.
-
Cadal
őstag
Egy remek kis oldal azoknak, akik tudnak annak is örülni, ha másnak esik ki best in slot item, illetve azoknak akiknél a pénz nem számít. Jó lehet még az oldal nyálcsorgatásra, szívfájdításra, ...stb.
-
Cadal
őstag
válasz
jpeetr #28087 üzenetére
"Combination Strike-al meg az a bajom, hogy akkor palmot cserélnem kellene nem?" Őőő, javíts ki ha tévedek, de szerintem úgy működik, hogy ütsz egyet a FoT-el akkor megkapod a 8%-ot + damot és utána már azt veszi figyelembe az Exploding Palm. Vagy nem így működik?
Szerk:
Bizony, Rushyk jól mondja a serenityt is vedd ki, helyére mehet esetleg a deadly reach - foresight (fél percenként kell ellőni és ad 18% damot) Én épp a hétvégén próbálgattam Beni ajánlásait, és nagyon megtetszett. -
Cadal
őstag
válasz
jpeetr #28085 üzenetére
No, így már jobban fest a karakter (~500+ allres). Gondolom érzeni is, hogy jobban bírja az elementális hatásokat.
A Beacon of Ytar mihez kell? Alig használsz olyan skillt aminek van CD-je. Max a Serenity...de az meg neked már nem kellhet
Dobj be egy Combination Strike-ot és máris több életet szívsz LS-el.
Jah és szép az a WH öv. -
Cadal
őstag
válasz
jpeetr #28009 üzenetére
és a 365 allres mire elég? Mert szerintem, bár lehet, hogy tévedek de MP10-re kevés hiába van 5,4 LS-ed.
Az a fos inna chest adja jelenleg az EHP-d kb. 1/3-át. Kívánok neked sok sikert egy olyan chest kraftolásához, ami pótolni tudja azt, resistel együtt.
Amúgy jah savanyú a szőlő, szép az a WKL. -
Cadal
őstag
válasz
radi8tor #27962 üzenetére
http://www.d3rawr.com/d (első hsz.-ben ott van)
Használata: Profile import itt kell a battletag, majd kiválasztod a megfelelő karaktert aztán beolvasódnak az adataid. A skill dmage résznél nagyon jól le vannak írva a breakpointok, a sebzések mértéke, éltszívás mértéke. A Gear fülön alul pedig a legördíthető menüpontoknál mindenféle okosság pl: DPS gain, EHP gain, Hit range. Nagyon jó kalkulátor, szinte mindent tudsz variálni. Csak ajánlani tudom.Vismajor EHP mindenképp kelleni fog még.
-
Cadal
őstag
válasz
ReFleXx #27588 üzenetére
Nem, csak eszembe jutott a srác és megnéztem mikor telik le pontosan az egy hónap (amit vállalt önkéntesen) Aztán gondoltam megnézem a battletagjét is. Akkor láttam mit történt
davidsito: Grat! szép kerek szám. Nekem még kell seggelni mire meglesz. Bár nem célom hamar elérni, mert ahogy II-kobe is írja így már nincs hova fejlődni.
-
Cadal
őstag
Kár azért a Nat gyűrűért... [link]
(Last updated on 11 May 2013 11:09 R.I.P)
-
Cadal
őstag
válasz
Vismajor01 #27186 üzenetére
Sajnos ez nagyon így van, Publicban egy szintel lejjebb kell játékba lépni, mint amit a karakter bírna, mert a sok leechert is vinned kell a hátadon. Jah és ha megunod és ne vársz rájuk, kinyírod a wardent vagy valami fő gonoszt akkor meg rinyálnak hogy minek játszol csapatjátékot ha nem vagy hajlandó várni a többiekre. Hát baszki pofám leszakad. Ami még jobban zavar, bejön egy barbár 70+ para szintel és esik kel a törékeny wizárdom mellett na az is facepalm kategória. Ránézek és totál ratyi cuccokban hentel. egyáltalán hogyan jutott el idáig?? Ezért jó, ha vannak normális barátok a listán, az ember csak befér néha valahova és nem kell pubon szívina.
-
Cadal
őstag
Ha már Archon. Ki lehet valahogy jönni archon módbol, hogy újra ellőhessem a DPS növelő skilljeimet? Persze anélkül, hogy várni kelljen.
Tegnap sokszor nem járt le az archon és szinte csak fél gőzzel toltam a DPS-t.
-
Cadal
őstag
Tegnap én is átszereltem a wizemet egy kis archonozásra és azt kell mondjam nagyon durva amit aprít csapatban. Főleg ha van hely a Temporal Flux passzívnak, akkor nagyon szépen kordában lehet tartani a mobokat. Mire közel érne bármi addigra elporlad... Tegnap két csapatban is voltam mindenhol az volt a fő észrevétel hogy feljebb kellene menni MP levelben és hogy nagyon jön az XP. Én örülök ennek a patchnek.
-
Cadal
őstag
Archon wiz-nek fizikai sebzésű fegyó és Trium kell a hatékony gyilkoláshoz? (meg gondolom Zuni cipő gyűrűvel és Tal amu) Köszi.
-
Cadal
őstag
T. Modik/Pompi!
Az miért van, hogy az első hozzászólás és a lenyitható téma összefoglaló tartalma nem egyezik meg?
Pompi, látom hogy a összefoglalóban ott vagy a játékosok közt, de az első hsz.-ben nem. Ha szeretnél felkerülni a játékosok listájára, akkor nekem írj. Ha valaki változtat az első hsz.-on és nem tudok róla vagy nem veszem észre, akkor az a következő frissítésnél simán kitörlődik, mivel a saját gépemen mentett anyagból készítem az első hsz. frissítését. Egy ideig kértem a modkerben az első hsz forrását, de szóltak hogy mentsem el magam. Így viszont ha mentett anyagból dolgozom a tudtomon kívüli változtatások nem maradnak meg ha nem vezetem be a mentett anyagomba.
Ötlet, hogy legyen ezután? Vannak D3 játékos modik, kérjem tőluk a forrást, vagy mi legyen?
defede: majd dobj egy üzit hogy írjalak át az első hsz-ben, mert a bannolt PH! accod (frendrebin) van a listán...
-
Cadal
őstag
Jól jön az mindenkinek a partyban, repkednek a nagy számok!
Csak spammeld a skillt 3 másodpercenként.
-
Cadal
őstag
válasz
buherka #26436 üzenetére
De hogy legyen rossz példa is, én konkrétan 6 napot vártam mire megjött a cucc. 04.21.-én vettem egy ringet és 6 nap múlva tudtam betenni a ládámba. Pedig látszik, hogy vettem eladtam apróságokat, de nem segített. Még a Ticket írás sem, ott is azt írták várjak. Szóval türelem.
-
Cadal
őstag
Burizáért melyik helyet érdemes farmolni? (hely, ill nehézségi fokozat?) Köszi.
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
killerjohn #25931 üzenetére
Egyetlen egy dolog zavar mégpedig, hogy mindenkit hülyének nézel aki azt állítja hogy botozol. Nem szólnék én egy szót sem, hiszen mint tudjuk rengeteg botot futtató user van és nem a fórumozók dolga ezt megszüntetni, hanem a Blizzardé. Amíg viszont ezt ők nem teszik meg addig csak beszélgetni lehet róla. Szóval nem szólnék egy árva szót sem, ha végre elismernéd hogy igen, írtál magadnak egy botprogit, (ami valjuk be szép teljesítmény hiszen nem mindenki tudja ezt megcsinálni) fejlesztesz egy HUD progit is és szeretsz játszani csak nem szereted ha erőforrások híján vagy. Ennyi. Nincs ezzel semmi gond. De, hogy tagadod és fel vagy háborodva ha felhozom. Nem értem miért.
Ismerd el, esküszöm soha többet nem hozom fel. Mondom még egyszer nem szégyen az ha ügyes programozó vagy.
-
Cadal
őstag
válasz
killerjohn #25891 üzenetére
"ezzel a self-found dologgal egy egész jó mérőszámot kapok arra, hogy 3 hónap játékkal mennyi geart lehet összeszedni,"
De akkor legyél becsületes és csak saját magad által talált cuccokkal öltöztesd fel, amit reggel a stash-ban találsz azt ne használd fel(max. ahogy tegnap is tetted - nagyon helyesen - jótékonykodásra)
Jah, 200K elite killnél bontunk pezsgőt?
R.I.P szegény WD-nek múlt pénteken biztos telihold volt. -
Cadal
őstag
Mit a titok, ha AH-ban ragad egy item (megvettem egy gyűrűt, levonta az árát, de a cucc nem jött meg. Az ad-vétről a listába megjelent a kiírás) Vettem pár gemet, beraktam-kivettem pár motyót, kiürítettem az utolsó fülön az tárgyakat a "completed items" listából. Vagy szimplán legyek türelmes és várjak?
-
Cadal
őstag
válasz
RockHaRD #25380 üzenetére
Az amerikai régióban egy nappal előbb szokott lenni a frissítés. Ugyan nem figyeltem tegnap, de volt ott maintance? Mert ha igen és frissítettek 108-ra akkor arról már lenne hivatalos patch notes az us.battle.net oldalon. De ott tegnap még a PTR-ről híreztek... Szóval tuti nem jön az 1.08.
-
Cadal
őstag
válasz
persil #21655 üzenetére
Nos engem a Diamond skin és az Energy Armor - Prismatic Armor (amivel van 5200 armorom ~700allressel) elég jól életben tart még ha meg is csapkodnak. Számomra sokkal fontosabb, hogy minél hamarabb be tudjam indítani a láncreakciót, hogy minél hamarabb tudjak fagyasztani újra és újra. Én pl. az elejétől úgy alakítottam a a karit hogy nem használok blurt...
#21657) G^zC^mp€r: A Frost Novanal próbáltad esetleg a Cold Snap-et?
-
-
Cadal
őstag
válasz
Sirandrish #21621 üzenetére
Megnéztem, 10% CHD hozna a jelenlegi gearemhez 3972 DPS-t.
Ilyenkor lenne jó, ha lenne a Chantodoban még egy socket...
No, át kell gondoljam mit lehetne tenni.
-
Cadal
őstag
válasz
F-ECT$ #21614 üzenetére
Egyetértek, épp tegnap teszteltem, igaz csak eliteken, (és MP10 Ghom-on) a 2,5-ös breakpoint is elegendő. Csak ugye Gazcampernek nem volt teljesen okés a dolog, ezért említettem neki, hogy próbálja meg a 2,73-as breakpointnál miben változik esetleg a dolog, mivel a 2,5AS szerintem megvolt neki buborékkal (ami az általam linkelt képen látszik is).
Más:
Wizard kérdés: Nekem miért csak 154K a DPS-em? miért csak ennyi? Ennyire hiányzik a CHD? Vagy kevés a paragon?Nem értem mi a gond.
-
Cadal
őstag
válasz
RockHaRD #21604 üzenetére
A buborék 10% AS-vel meg kell hogy legyen. Szernitem.
Esetleg a Frost nova a Clod snap runával hogy minél hamarabb tolhassad nekik??
-
Cadal
őstag
válasz
tPedro_ #19951 üzenetére
ha nem gond, hogy én válaszolok: theasiangamer (Jah és igen benne van az első hsz.-ban
)
-
Cadal
őstag
Tudna valaki wizardhoz XP farmolásra valami jó kis skill buildet? Van kb 100 - 110K sebzésem és XP szeretnék farmolni. Thx. Skill Calculator
-
Cadal
őstag
Köszönöm mindenkinek. Tesztüzem ON!
-
Cadal
őstag
Hali, ha komolyabb dps-t szeretnél elérni, akkor a blackthorne cuccoktól mihamarább meg kell szabadulnod. Nagyon jó dolgokat adnak resist és élet szempontjából is, illetve a gatyeszba ugye van LOH de egy idő után nem tudod majd lecserélni őket mert rengeteg mindent buksz amit már nem tudsz máshol pótolni. Hasonló cipőben járok én is, nem tudok tovább DPS-ben fejlődni, mert ahhoz szinte újra kellene gearelnem a monkom. Megjegyzem csak egy inna naci hozna 10K+ Dps-t egyszerűen nem tudok megszabadulni a Blackthorn cuccoktól... Illetve nincs annyi aranyam...
#18217 -=Libria=-: Nem a paragon szinteddel van gond, ugyan ezt megfigyeltük mi is haverokkal. Az utóbbi egy- két hétben mintha csökkentették volna a leg/set dropot. Míg korábban napi szinten este azért cuccok, mostanában alig.
-
Cadal
őstag
Pofám leszakad, hogy nyilvánvalóan csaló gyilkosjános barátunk elszalad a modkerbe és a fél topikot kimoderálják. És még ő van megsértődve hogy lecsalózzák... Ember nincs aki család esetleg meló és hobbi programozás mellet két accountal 200K+ elit killt megcsinál, ember kit nézel te madárnak? És azokat a hozzászólásokat törlik amit a rendes játékosok írnak a nemtetszésüket finoman kifejezve.
-
Cadal
őstag
válasz
ProEvoFan #18024 üzenetére
Nah közben beugrott a 2. számú battle tagje. KJohn#2437
És nem is nagyon lepődtem meg, hogy a korábbi karakteréhez hasonlóan már ez is 100000+ elite killnél jár... Szóval megy az a bot még mindig...Jó kis wizard ismét...
Remélem így már senkiben nem marad egy fikarcnyi kétely sem azt illetően, hogy fórumtársunk nem javult meg és nem tanult a bannból sem.
-
Cadal
őstag
válasz
JGery81 #17819 üzenetére
Első hsz. Starter edition link:
1; Any characters you create while using the Starter Edition will be retained when you upgrade to the full version of Diablo III. Vagyis megmarad a karakter
2;Note: Most Diablo III Starter Edition restrictions will remain in place until payment verification is fully complete. This may take up to 72 hours. Vagyis ez eltarthat 72 óráig is.
-
Cadal
őstag
Épp a hétvégén frissítettem a játékosok listáját. Mi lenne vele a gond? Azok szerepelnek rajta akik jelezték, hogy fel szeretnének kerülni és azok kerülnek róla le akik jelzik, hogy le szeretnének kerülni. Hogy a fent levők játszanak-e vagy nem, azzal nem foglalkozom. A patches részt, ha kijön az 1.0.7 akkor terveztem rendbe rakni. De minden építő jellegű kritikát, ötletet szívesen fogadok. Annyi még, hogy ha valaki szorgalomból kiegészítené az első hsz.-t az szóljon, mert én viszont mentett anyagból frissítem így simán törlődik az a tartalom amiről nem tudok és bekerül az elsőbe.
-
Cadal
őstag
Farmra használt WW barbinak mik az ajánlott fegyvertípusok? Vagy mindegy, csak jó nagyot sebezzen? Régen ha jól tudom off handbe pl. tőrt ajánlottak, jó magas CHd-vel és sockettel. Használom a veapon master passzívot, így a main hand fegyó Axe/Mace kellene hogy maradjon.
-
Cadal
őstag
válasz
fahrii #16111 üzenetére
Mi lett a többi karaktereddel? Törölted Őket? Miért? Itt még látszanak a korábbi karaktereid is, volt Plvl 12-es DH-d, akkor miért indítottál újat? Fura.
-
Cadal
őstag
válasz
Gorneck #14747 üzenetére
Gorni, ha jól látom rajtad csak a 2.9%LS van, elegendő ez a refisek ellen MP5-6+ szinteken? Illetve mivel csak egy kezedben levő fegyveren van LS így csak minden második utésnál érvényesül a hatás, vagy mindkét ütésnél? A tornádóknál is érvényesül a LS abból is kapsz life-ot amit ők sebeznek?
-
Cadal
őstag
Juppííi. A reggeli bid warnak hála az új Furymmal meglett a 140K unbuffed DPS. (Tudom nem sok, de inna gatyesz, mempo és lacuni nélkül nem volt egyszerű elérni) Aminek igazán örülök, hogy a VWard és a rare gyűrű+alkarvédő triót magam találtam. Viszont a magas dmg hátulütője, hogy így most már végképp neki kell állnom keresni egy jó LS-es fegyót, mert a refiseknél, ha nem figyelek kinyírom magam hamar.
-
Cadal
őstag
válasz
DIMITRIUS #14475 üzenetére
Hátőő, itt csak 175K DPS-t ír mert még nem volt frissítve a profil és a kezében van a két fegyó is.
De persze így is szép.
#14478 DIMITRIUS: Én sem gondolom hogy kamuzik, de ott vannak a számok...
-
Cadal
őstag
válasz
Sirandrish #12709 üzenetére
Az európai régióban szerdánként szoktak karbantartani (lásd első hsz.
). Ma valszeg az US régióban zajlik a művelet. Bár elég kevés infó volt erről az akcióról, azon kívül amit fentebb a kolléga linkelt.
BoGyesz_24: Grat a kislányodhoz! 2012. Okt. 17.-én jött ki az 1.0.5 patch. Nagyon sok újítást hozott, a legjelentősebbek: The Infernal Machine és a Monster Power (magyarul)
-
Cadal
őstag
válasz
cowboy_bebop #12595 üzenetére
DH-nak nem nagyon tudok jó tippet adni, inkább itt kérdezz itt vannak DH guruk!
#12594) ProEvoFan: Igen, tudni kell megtalálni az arany középutat a vásárlások során. Mármint hogy kinek mire van lehetősége, mennyire tehetős, vagy inkább a bid-es motyók közt keresgél elfogadhatóbb darabokat.
Amúgy mit értesz "haladó Monknak"? 100K+ DPS-el rendelkezőt, vagy aki jó gyorsan halad? -
Cadal
őstag
válasz
Dadan01 #12589 üzenetére
"Olyan vért kell, amin van sok dex vit, két reziszt és 3 socket. Egyik szet sem tudja ezt." Ezzel azért vitatkoznék, mert a Blackthorne's Surcoat kb tudja ezeket egy bizonyos szinten. Ha keresel egy 90+ >100 dexel rendelkezőt, mellé jöhet nyugodtan 170+ vita és egy tetszőleges res. már meg is vagy ~240+ dex + nem kevés vita..stb. Fix 3 socket fix allres és ranged dam reduced. Hozzá még egy pl BJM gatya és nagyon masszív élet bbostot kap a kari LoH-al karöltve.
#12589) Dadan01: Paypal beállítás valóban nem tart sokáig, utána oda is mehet a pénz. (csak ha jól tudom kell hozzá sms protect)
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
Helmoras #12342 üzenetére
Igen, rosszul fogalmaztam, valóban a monk körül található mobokra hat (és nem a monkra), de az nem csak a monk ütéseinél érvényesül? Valóban mindenki aki a partyban van és olyan mobot üt amely alatt ott a pirosas aura az annyival (24/48%) többet sebez rajta?? Én azt hittem, hogy ez csak a monkra vonatkozik.
"bónusz dmg-et kapnak" gondolom, hogy örülnek a mobok ennek a bónusznak..
-
Cadal
őstag
válasz
Gorneck #12340 üzenetére
Valóban nem követelmény a teljes Inna set, én is csak kettőt használok belőle. (Itt a monkom, nem nagy szám, de nem is került sokba) Írták, hogy a fejesbe nem fontos az Inna, de ha használni fogod az Fist of Thunder/Thunderclap skillt akkor talán érdemes olyan fejest keresni (Amúgy a FoT termeli a leggyorsabban spiritet) amiben sebzés növelés van.
Amit én ugyan nem használok, de nagyon sok értelmes monkon látok az a Natalya csizma és egy Natalya gyűrű (csak ez utóbbi nagyon drága ha CHC-s)
Fegyver: Igen, továbbra is Fury és mellé egy Axe/Mace (ha sweeping wing buildet építesz), mert ezeknek a legmagasabb a min-max sebzése.
Itt D1rect jól leírja az SW build használatának lényegét: [link] ha gondolod olvass bele.
és jó játékot a monkhoz.Megj: A Mantra of Conviction csak rád hat a csapattársaidra nem, fentebb rosszul írták.
-
Cadal
őstag
válasz
Gorneck #11310 üzenetére
"Azt mondjuk még nem néztem, hogy ilyenkor az allresire hat e, de kétlem."
én úgy emlékszem, hogy hat rá. és azért 3000 intnél az már 300 @res...jó kis karakter a WD.
Más:
Hmm benéztem d2jsp-re, majdnem leestem a székről, mikor megláttam ezt a furyt, 850M-nál jár a licit... -
Cadal
őstag
válasz
Robert1987 #10415 üzenetére
Ahogy mar_tin is mondja ha megpróbálsz rá bidelni és azt írja ki hogy "Starting price" akkor a kutya nem bidelt még rá, de ha azt írja ki, hogy "current bid" akkor már valaki megadta a szükséges összeget. Így tudod legegyszerűbben megállapítani, hogy egy tárgyra már licitáltak-e vagy nem.
-
Cadal
őstag
Lassan meg lesz a 100K unbuffed damage a monkommal. Esetleg megnézhetné valaki, hogy merre érdemes tovább fejlődni. Karakter detail. Resistből már nem nagyon mehetek lejjebb. Így MPL 5 simán megy.
-
Cadal
őstag
Monkoktól kérdezem, hogy az equipped fegyót cserélném le egy a képen találhatóra, az jó döntés lenne vagy nem?
Pro: magas AS, 2.5 spirit/sec, main stat 170+
Kontra: -57% CHD - 79 vita Ár: 32M starting price.
Sebzésbe ~1600 damaget hozna pluszba, de ugye itt nem csak az a lényeg. Az a 2,5 spirit/sec nagyon tettszik. -
Cadal
őstag
válasz
ProEvoFan #7261 üzenetére
És mi a helyzet az Echoing Fury esetében a "chance to fear on hit" képességgel? Az szükséges jó, vagy rossz? Megmondom őszintén vettem egy echoing furyt de elég idegesítő amikor elfutkároznak az ellenfelek. Igaz ugyan az is, ha sarokba szorul és úgy félemlítem meg akkor viszont nem támad. Szóval érdemes alacsonyan tartani, vagy jobb a magas érték?
-
Cadal
őstag
Nerfelik a MP level sebzést infrnón!
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
hackeeeee #5792 üzenetére
Ez így van ahogy mondod, magasabb MP szinten több bónusz jár. De ugye el kell dönteni mi a cél. Végigjátszásnál, a megfelelő nehézség kiválasztása. Farmnál pedig a minél magasabb MP level beállítása/kiválasztása a célszerű (amit még ésszerűen tudunk farmolni).
-
Cadal
őstag
Ja hogy a végigjátszás a lényeg és nem a farm. Akkor bocs, más a megoldás. Alacsony MPL szintet kell beállítani így könnyebb lesz a játék 1.0.5-ben.
szerk:
"kérem ACT3 farm kompatibilissé fejleszeni" Most nézem, hogy a farm a lényeg, akkor meg nem értelek miért jössz a végigjátszással... -
Cadal
őstag
Miért kell ACT 3 komptaibilissé tenni? 1.0.5.-től bárhol farmolhatsz mindenhol ugyan az eshet. A nehézséget ezentúl az MPL-el állíthatod be és utána abba az act-ba mész, ahova csak akarsz (illetve ahol nagyobb az elit sűrűség megj.: esélyes az Act II vault of assassin).
MPL beállítások itt megtalálhatóak, szájbarágósan. [link]
-
Cadal
őstag
Nem szükséges nyomkodni az ALT-ot, hogy lásd a lootot, beállíthatod úgy is, hogy mindig mutassa mi van a földön. Így ha valamit meg akarsz nézni elég csak a CTRLal meglesni aztán eldöntheted hogy felvedd-e.
Amúgy ha belegondolsz, pl ACT3 kráter területen van pár hely ahol egy narancssárgás-barnás "Belt" felirat nem feltétlen tűnik ki a környezetből. Szerintem én is hagytam már el legendaryt. Várom már hogy 105-ben külön jelezve legyen a leg/set drop. -
Cadal
őstag
Bocs ha volt már! Hivatalos 1.0.5 Monster power level infók: [link]
Lesz olyan is, hogy Bonus Item chance! -
Cadal
őstag
WD-nek érdemes life on hites cuccot venni? Egy ilyen lenne 10M -ért. Erősen gondolkodom rajt.
-
Cadal
őstag
válasz
mikromanus #993 üzenetére
DH-val még csak act 1-ben jár a DH csíkja alapján. Amúgy nem értem, nem szokott az bugozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Új! JBL Boombox 3 számlával
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest