-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Thrawn #13065 üzenetére
Nincsen azért ekkora arcom. Csak azt mondtam, hogy még nem láttam ilyen halálfejet bossfightnál.
Kula bácsi 1x vagy 2x enragelt MP8 négyfős partyban. Ebből csak annyit láttam, hogy a másik három tag meghalt, én futok az ellenkező irányba, Kula bácsi meg rámteleportál és elvágja a nyakam.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Már be is írták, hogy AH offline.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #12837 üzenetére
Legrosszabb esetben rajtad marad. Aztán pár hét múlva viheted lejjebb az árát.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #12822 üzenetére
Akkor az tuti azért van bent, mert nem ér annyit.
Ez volt 70M csak viszonyítás képen (kavics nélkül):És mint mondtam BO-val vettem meg, szóval másnak ez is drága volt.
Lehet Magic Find miatt olyan drága a tied?[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #12816 üzenetére
AH-ban körül kell nézni hasonlók között. Én 70M-ért vettem hasonlót kb 1 hónapja.
Most jöhetnek a "marha drágán vetted" hozzászólások, de nem volt kedvem tökölni a bideléssel. BO vittem el.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz LIONNNZ #12680 üzenetére
Ilyen esetben Ticketet kell nyitni. Más megoldás szerintem nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz LIONNNZ #12674 üzenetére
Vedd fel a kapcsolatot a Support teammel.
Submit a ticket.írd meg nekik, hogy nem elérhető a Password Reset oldaluk.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem max 2-4 hét múlva.
Lesz egy 1.0.7 patch, aztán PvP-ről Blogot is indítanak előtte.Rizzo: pedig jött
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Drágul a gold ára. Valamire nagyon készülnek az emberek. (gondolom PvP lesz hamarosan)
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #12551 üzenetére
Anélkül egy virtuális gépre telepíted a játékot és mindkettőt ablakban futtatod.
VM nélkül több példányban futtatás az tiltott.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #12548 üzenetére
Persze, hogy be lehet. Multiboxnál 4-et használnak egyszerre (egy gépről).
Bár, ahogy látom a leírásokból valami virtuális gép alatt használják a többit.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #12462 üzenetére
Mármint kivonja
Én armornál kerestem a változást mindig, de nem láttam.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #12387 üzenetére
Honnan veszed, hogy nem 90M rakott rá pár perccel előtte és a te 40M miatt ugrott fel 42M-re?
Milyen volt az a jó kis Manticore? Legalább volt rajta LS?⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #12295 üzenetére
Játékstílustól függ. Nekem nem hiányzik a plusz disci mert csak Shadow Power - Blood Moon fogyasztja. Preparation - Focused Mind pedig pikk pakk feltölti, ha kell.
Azok szeretik a disci cuccokat, akik egyedül játszanak. Én szinte mindig partyban vagyok.Seteket csak a setbónusz miatt érdemes hordani. Mondjuk egy inna gatya megvan jól setbónusz nélkül is. (2 sockettel)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #11876 üzenetére
Nem erre kell alapozni. Jó cuccokat mindig ki lehet fogni. Nézz csak körül, hogy hány ember vett már olcsón sokkal drágább cuccokat.
Az ilyen szerver leállások után a hiénák kihasználják, hogy már beengedi őket a szerver és gyorsan végig nézik AH-t. Ezek a cuccok máskor is bekerülnek, csak rögtön kifogják őket...
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Nordic #11782 üzenetére
Pedig már a megjelenés óta jelen van.
Az utolsó pillanatban kicseréli a cuccot egy másikra, te pedig rendszerint egy tök más cuccot kapsz meg az embertől.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Diablo III Patch 1.0.6 - v.1.0.6.13300
General
We will soon begin limited testing on minor updates to Battle.net’s communication and login functionality. Patch 1.0.6 includes some of the data for this testing, but please note that the changes will not be visible to players or impact your play experience in any way. For more information, please visit the Diablo III community site.
Bug Fixes
Fixed an issue that allowed players to bypass the one-second trade timer when exchanging items via the Trade window
Fixed an issue that caused the same item to occasionally drop for players using Threatening Shout with the Grim Harvest rune⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Köszi Sárpac, Ad-m és Kicsimix a mai über fightot. Sikerült életem eddigi legjobb hellfire gyűrűjét craftolni. (bevallom ez volt a második )
~200 dex, 50 all resist, 8% AS, 4% ChCA remény még megvan egy 50 all resist, 6% ChC, 50% ChD gyűrűre
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #11549 üzenetére
Nekem azért működött a hétvégén. Azt az amuletet, amit együtt találtunk 45M buyouttal vitték el.
Lehet picit olcsón adtam.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Radiant star emerald jól elhúzott. 22 misi.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #11388 üzenetére
5 perc után sem?
Tegnap találtam több cuccot is, aminél nem volt aktív a Bid és Buyout gomb. Valami bug van...
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #11034 üzenetére
Nem látok semmi érdekeset. 70k körüli critek repkednek. A crit nem attól crit, hogy sokszorosa a normál sebzésnek?
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel