Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Fűű paszmek aki ezt a " runa" lövöldözést kitalálta mint hangulatelemet..
Belépek abba a gyönyörű kék világba és az első dolgom a runa kapu feloldása..., anyádat.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
A The Huckleberry fegyverre szeretném megszerezni a catalyst-ot. Azt írja nézzem meg a Triumps-ban, de nincsen exotic fül. Tudnátok segíteni, hogy mit kell csináljak jogy megkapjam?
Lehet megtaláltam, found by completing playlist activities
[ Szerkesztve ]
-
-
knorbi90
csendes tag
Ha megveszem a sima Witch Queen-t nem a delux-ot akkor a sima verzióban is megkapom a mostani season pass-os cuccokat? Vagy ahhoz meg kellene vennem még plusz 1000 ezüstért a season pass-t?
Köszi! -
Pedro78
senior tag
Van meg itt valaki, akinek 60 VoG utan sem esett ki a mythoclast?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
pulffy
őstag
Hanyas szint kell majd a raidre?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
saen
veterán
válasz #57018880 #10380 üzenetére
Én legendary-n nyomtam végig a kampányt, de volt egy encounter ahol elővettem. Alapvetően pvp fegyver, de erre az encounterre pont nagyon jó volt ez is. Mindenképp exotic scoutot akartam a kinetic slotra, ott meg mindegyik pvp-s alapvetően.
A játékra alapvetően az igaz, hogy érdemes az összes exoticot begyűjteni. Mindig van ami gyenge, de a patchek folyamatosan variálják, hogy éppen mi az erős és előbb-utóbb elég jó eséllyel lesz valami használható. -
törölt tag
válasz pulffy #10379 üzenetére
Nekem még nincs semmilyen verziója ezt érdemes kifarmolni annak aki nem pvp-zik? (kivéve Gambitkor ha nincs más az útban akit el lehet találni )
Én csak tegnap vittem végig a kampányt, vwhuuuj elég kemény volt a vége még klasszikon is ráizzadtam, gondolom legendary elég húzós lehet ha nincsen optimális weapon kit.
-
pulffy
őstag
Vorpalos DTM van a Xürnél.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha valaki tudja. Ha Throne Worldön kapunk deepsight-nál egy kard relic-et azt csak simán használhatjuk harcolni, vagy van valami feladat vele? Próbáltam utánaolvasni, de sehol semmi infó nincs erről.
Live-Die-Respawn
-
redhunter
senior tag
ps 4-en meg random fagyás van a hdr miatt,irták is hogy amig nem lesz javitva jobb ha kikapcsolják a hdr-t a ps 4 -en játszók
PSN - RedFoxHun
-
aktív tag
válasz Pedro78 #10363 üzenetére
Már kb. 2 héttel ezelőtt is elszabtak valamit mert többen panaszkodtak, hogy full screen-ben maxra tolja a fényerőt (nálam is ezt csinálta) és bármit állítasz be a skálán nem csinál semmit egészen addig amíg nem állítod windowed-ba a játékot...
Ez úgy tűnt, hogy megoldódott, majd amikor jött a witch queen akkor megint egekbe tolta a fényerőt mert in-game 4-re volt a brightness beállítva de úgy nézett ki mint ha maxra lett volna.Perpillanat picit jobban zavar, hogy valamiért durván beakad a játék amikor megnyitom az inventory-t meg baromi lassan tölti be a tárgyak dolgait, mintha nem is egy erős pc-n játszanék hanem egy előző generációs konzolon...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ma reggel Rahool-nál ajándék Cold Heart, Sanctum Shell még egy lila hajó várt ajándékba. Mindegyik megvolt már, szóval ez WTF? (Trace rifle pluszban nagyobb 1531-es volt, vagyis nagyobb mint ami nálam volt másodlagos fegyvernek )
Live-Die-Respawn
-
Bencus88
nagyúr
Skacok kaptam egy küldit, seasonal focusing, azt írja menjek a helmre a war table-hez, kéken villog is de semmi nem történik
Szereznem kell egy engramot, és a tower helyett ott decodolni?
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Na csak nem bírtam magammal megvettem a witch queent előbb egyszerűen játszogatok horizon jön az elden stb, de semmi nem köt le ennyire
-
pulffy
őstag
Másnak is van olyan bug hogy az összes legendary és at exotic armor villog mint amikor felveszel egy új cuccot.. De még a vaultba is minden armor... Kicsit idegesít...
-
Bencus88
nagyúr
válasz #57018880 #10357 üzenetére
Már most 1430 körül vagyok és nem vettem meg a kieget, sőt beengedett az új strike-ra is. Plusz edzen is le tudtam menni egyszer arra a kardos ikonra.
Azt hiszem witch quenn lesz elsőnek és majd akcióba jöhet a BL.
2; oksa akkor jobban utána nézek köszi.
3; Na ezez, hogy honnan tudjam melyik ad itemet, járjam be az összes árust? Jó lenne ha kigyűjtök egy szintet akkor jelezné, hogy van jutalom.
-
törölt tag
válasz Bencus88 #10356 üzenetére
1.-re szerintem te tudod mennyire fontos a logikai sorrendje neked. Rengeteg loot lesz most elvileg f2p is, és elviekben ha rendszeresen megy majd a Gambit, Strike akkor meg lesz a szinted is. Raidre majd a prok írnak.
2.-re passz, kollekciók->exotikok tabon szokott lenni valami utalás, ha már megvan hozzá a catalyst.
3.-szerintem ezt eddig sem jelezte, esetleg 1db kis felugróval, meg a villogo ikonnal a térképen, de trackelni szerintem nem lehetett, majd a prok kijavítanak ha tévedek -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni 3 dolgot.
Beyond light és a witcher queen még ninc meg.1; Jó ha megveszem a witcher queen, hogy progressbe maradjak és majd később pótolom a BL-t? Mert akkor haladnék a többiekkel, és hátha még raidre is lejutok.
2; Kibontogattam amit Xur-től vettem ládákat, és egyikbe volt egy Huckleberry exotic fegyver. Szeretném rá megszerezni az exotic modot, tudnátok segÍteni, hogy tudnám? Ha jól olvastam tiumphok között Írja, de nem tlaálom mit kéne csinálnom.
3; Csináltam strike-ot meg gunsmith szintem is emelkedett, amit ugye árusoknál be tudok váltani engramra, de nem jelzi a térképem, hogy mennem kéne. Felrepültem towerbe és látom, hogy már 2-3 engramot is ki tudtam venni, de nem jelzi. Ez miért lehet?
-
pulffy
őstag
válasz Physicist03 #10351 üzenetére
Én már fel 6-tól sorakoztam de 6 óra 10-kor bezártam és ujra indítottam rá 5 percére beengedett...
-
törölt tag
válasz sting2 #10350 üzenetére
Én még nem voltam d2 játékos 1 éve, de e szerint a reddit szerint igen, sokkal sötétebb lett néhol: képeket is rakott be.
-
saen
veterán
válasz Physicist03 #10351 üzenetére
Elég sima volt a launch, jól csinálta Bungie.
-
Physicist03
senior tag
Nem tudom kinek, hogy sikerült bejutnia tegnap, de hála Istennek én az első 5-10 percben bejutottam. Nem értem hogyan
-
pulffy
őstag
Mi csak az akt 1 vittük ki, de menni kellett egynek, és megbeszéltük hogy együtt visszük a legend campányt. Tetszetősre csinálták, uj voidot csak warlokon próbáltam, teszik... Fusionöket fura megszokni hogy harmat gyengék lettek power cap 1560, soft cap az 1530?
-
törölt tag
válasz sting2 #10344 üzenetére
A level dizájn is világosabb lett, és ha jól tudom akkor variáltak a HDR-el is. Simán lehet, hogy a LUT is frissült ( érzésre), hiszen pont ez a sztori vonala ugye, hogy Fény vs Fény.
oriic: kicsit bánom, hogy nem egyből Leg.-en kezdtem el, mert a classic egy olyan karinak ami mögött már van build nagyon könnyű szvsz, plusz nekem eleve Void karim volt ami kapot egy direkt buffot. Egy új karinak/játékosnak Jó a klasszik, pont olyan nehéz kb amilyen kell, hogy ne büntessen. A glaive fun eddig, mondjuk csak bolt és melee használtam, a védelem részéhez már túl álmos voltam , az egzotik pewpew kicsit lassúnak tűnik, de elég keményet üt. Szerintem a többi jó, a Shadowkeepnél jobb, a többit majd munka után csekkolom
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Utolsó 3 legendary küldetést már egyedül csináltam, de végre lement sztori. A záró képsorok eléggé wtf pillanatok voltak, meg néhány helyen azért felhúztam a szemöldököm, de összességében tetszett.
Live-Die-Respawn
-
Pedro78
senior tag
Ha esetleg másnak sem indult el az este a játék. Destiny2 fileok közül kitörölni mindent csak a packages marad. Utána ellenőrizd steammel a fájlokat, aztán ha elinditod elvileg jónak kell legyen.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
sting2
addikt
Világosabb lett az egész játék, vagy csak placebo?..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
jNk
senior tag
Protective Light's damage reduction reduced to 10 percent.
Ezt egy kicsit sokallom. Tipikus Bungie húzás hogy a földbe nerfelnek valamit hogy más jobbnak tűnjön. Elég lett volna 50% és/vagy rövidebb ideig tartó sebzés csökkentés ha már az orb generálás is nehezebb lett/többe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért ez a trailer is bitang lett.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10330 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na dataminerek máris dolgoznak, 1 órányi párbeszéd már kiszivárgott, vannak benne érdekességek, sőt kvázi korábbi pletykákat is (RAID!!) megerősít.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Dettó még tegnap este is mentünk pár GM-et és ott is csinálta.
Da Champion kivégzése levegőben bug is vicces volt, mikor a másik két játékosnak vissza spawn-olt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ezekiell #10322 üzenetére
"💠 The Overload auto rifle and SMG Artifact mods do not successfully disrupt the health regeneration of Overload Champions after a stun. "
Így akkor egy fokkal jobb, de persze így is gond, csak kisebb. Legutóbbi szezonban volt nálunk egy olyan bug (legalábbis valszeg az volt), hogy megállításani sem lehetett az adott Championt, csak sokadik lövésre.
Live-Die-Respawn
-
Ezekiell
veterán
Meg tudod állítani - a bug annyi, hogy hiába lövöd AR-rel vagy SMG-vel, az nem állítja meg a health regent. Stunolni tudod, stun alatt meg is tudod ölni - de stun után visszahealel (míg ha overload fegyverrel lövöd, akkor ugye nem healel).
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #10320 üzenetére
"Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy nem mindig."
Elég gond az, hasonló már korábban is előfordult, roppant idegesítő, hogy nem tudod megállítani a feléd rohanó dögöt
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Hát azt írja angolul, hogy does not effect succesfully. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy nem mindig.
(most látom, hogy a mod szót is kihagytam belőle és hogy csak a healt regen-re nem hat, a stun megy vele.. nice)[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #10314 üzenetére
Él az előtöltés is, kivéve PS4-en, ott valamiért nem működik, csak launch-kor lehet majd letölteni mindent: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #10314 üzenetére
"3. A The Overload AR nem hat az overload champion-ökre"
Azért ez LOL
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Ismert hibák a WQ előtt: [link]
1. A Season Pass az első platformon való belépéskor aktiválódik.
2. Indításkor nem mutatja a PsiOps Battleground-nál a szükséges szintet, ami 1500
3. A The Overload AR nem hat az overload champion-ökre
4. Xbox-on teljesen teli inventory esetén a karakterlapot megnyitva erős frame-drop tapasztalható
5. a The Grave Robber perk a The Enigma glaive-en jelenleg ki van kapcsolva és később egy hotfix után lesz újra aktív
6. a Glaive közelharc killeket nem számolja megfelelően egyik tracker sem a melee kill-ek közé és nem aktiválja a melee-triggered perk-eket
7. Egyes ghost track-er modok nem mutatják a ládák és nyersanyagok helyét a Throne World-ben
8. a Volatile debuffed ellenfelek megölése elképzelhető, hogy nem számolódnak be egyes bounty-kba "area-off" sebzés esetén
9. Egyes játékosokra ható buff és debuff hatásoknak hiányozhatnak az ikonjai (gondolom a bal alsó sarokban)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bencus88 #10310 üzenetére
Gambit hatalmas lehetne, csak még kellene fejleszteni rajta, lenne pár ötletem mivel lehet felfűszerezni . Így is el lehet lenni vele csak kevés esetben van kiélezett meccs. Általában az első 2-3 kilőtt mote gyűjtő emberke után valaki elmegy AFK-ra , onnan meg már meg van pecsételve.
Amikor olyan partik vannak ahol senki nem készült rá, és nagyjából egyensúlyozott csapatok vannak, éles a meccs, akkor nagyon is élvezetes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
OST-t valaki feldobta YT-ra pár órája. Belehallgattam, egész jó számok vannak.
Live-Die-Respawn
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest